A szkander egyáltalán nem mérvadó, hogy meghatározza nagyjából valaki erejét?
Sziasztok,
2 éve edzem normálisabban. Az a szórakozásom, hogy amikor haverokkal vagyok WestEnd tetőterén ki szoktunk hívni ott bandázó fiatalokat, vagy akár komolyabb gyúrós srácokat is. Nos az átlagot szépen megnyomom, persze van időnként egy-egy ember aki kifog rajtam. Viszont állandóan azt hallom a hátam mögött mikor már haverokkal ott vagyunk, hogy na jön a szkanderos srác. Mennek a kóstolgatások, és akivel normális barátságot tudnék kötni, valamiért ők is furának tartanak a szkanderozgatás miatt.
Őszintén 31 évesen szerintetek nagyon gáz ez? Főleg, hogy azt gondolom hogy a relatív erőt össze lehet mérni két ember között szkanderban? :)
Előre is köszi a válaszotokat!
Gáznak nem gáz, de a relatív erőt összemérni nem hinném, hogy elég lenne. Amire már azt mondom, hogy átfogó az mondjuk az öttusa. Az már kevésbé szűk keresztmetszet, mert nem csak a kar erejét méri.
30/f
azt úgy hivják erőemelés, benne van a nevében
a szkander szkander
a testépités testépiés
az erősember meg erősember - de ott nem csak az erő számit ezért megtévesztő a név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!