Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A szkander egyáltalán nem...

A szkander egyáltalán nem mérvadó, hogy meghatározza nagyjából valaki erejét?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2 éve edzem normálisabban. Az a szórakozásom, hogy amikor haverokkal vagyok WestEnd tetőterén ki szoktunk hívni ott bandázó fiatalokat, vagy akár komolyabb gyúrós srácokat is. Nos az átlagot szépen megnyomom, persze van időnként egy-egy ember aki kifog rajtam. Viszont állandóan azt hallom a hátam mögött mikor már haverokkal ott vagyunk, hogy na jön a szkanderos srác. Mennek a kóstolgatások, és akivel normális barátságot tudnék kötni, valamiért ők is furának tartanak a szkanderozgatás miatt.

Őszintén 31 évesen szerintetek nagyon gáz ez? Főleg, hogy azt gondolom hogy a relatív erőt össze lehet mérni két ember között szkanderban? :)

Előre is köszi a válaszotokat!

2017. máj. 27. 15:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Gáznak nem gáz, de a relatív erőt összemérni nem hinném, hogy elég lenne. Amire már azt mondom, hogy átfogó az mondjuk az öttusa. Az már kevésbé szűk keresztmetszet, mert nem csak a kar erejét méri.

30/f

2017. máj. 27. 15:22
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kva gáz, hogy 31 évesen azzal töltöd az idődet, hogy a westend tetőtéren hívsz ki idegeneket szkanderozni. Van baj az agyaddal.
2017. máj. 27. 15:28
 3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem is nem kis gondok voltak a fejembe... :(
2017. máj. 27. 15:29
 4/22 anonim ***** válasza:

azt úgy hivják erőemelés, benne van a nevében

a szkander szkander

a testépités testépiés

az erősember meg erősember - de ott nem csak az erő számit ezért megtévesztő a név

2017. máj. 27. 16:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Akkor a szkanderrel igazából még a kar erőt se lehet megbízhatóan felmérni? Lásd: szkander közben technikázhatsz is pl, és az ellenfél is.
2017. máj. 27. 16:32
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem mérvadó, egy profi szkanderozó lenyom kb bármilyen erőemelőt, vagy erősembert, mert mást gyakorol.
2017. máj. 27. 16:37
 7/22 Cortez70 ***** válasza:
Nem mérvadó a szkander.
2017. máj. 27. 17:26
 8/22 A kérdező kommentje:
Mert pl. sok roma srác mindig szkanderban mérik össze erejüket, és villognak hogy ültek x időt börtönben és lenyomnak bárkit és milyen erősek... :D
2017. máj. 27. 17:49
 9/22 Cortez70 ***** válasza:
36%
És az kit érdekel, hogy a romák mit gondolnak?
2017. máj. 27. 17:51
 10/22 A kérdező kommentje:
Hát náluk erősebbet még sose láttam, sima magyar ember meg se közelíti őket erőben szégyenre. :(
2017. máj. 27. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!