Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tolódzkodás, húzódzkodás után...

Tolódzkodás, húzódzkodás után kicsit fáj a vállam, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Igazából az is lehet,hogy izomláz, mert mozgatni tudom rendesen csak érzek benne valami tompa fájdalmat..Jobban be kell melegíteni?Milyen gyakorlatokat érdemes csinálni elötte?
2017. máj. 26. 10:58
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Több gimnasztika előtte, karkorzes, vallkorzes, stb. Hatra bemelegítésnek 1-2 sorozat lehuzas csigás kisebb súllyal, tolodzkodashoz meg a karkorzesek után pár sorozat fekvotamasz bemelegitesnek.
2017. máj. 26. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Így látatlanban rotátorköpenyre tippelek, rengeteg kezdő testépítőnek van vele problémája, mert a hirtelen használt nagy súlyok, elhanyagolt bemelegítés, látásból sem ismert nyújtás és a szabálytalan gyakorlatvégzés kicsinálja.

Rengeteg gyakorlat van a megerősítésére, nézz egy kicsit utána, 1-3 kilós súlyokkal vagy gumiszalaggal, a bemelegítést meg a nyújtást csináld meg tisztességesen, ne értem, hanem azért nehogy az egyik tolásnál egy pattanást érezz, aztán befagyott vállal éld le az életed.

2017. máj. 26. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Rotációs köpeny vagy sima ízületi túlterhelés. Helyes bemelegítés (rotációs köpenyt is!), NYÚJTÁS!, fokozatos szoktatása az ízületeknek a súlyokhoz.
2017. máj. 26. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!Bekentem Flexagil-lel és teljesen elmúlt a fájdalom ugyanúgy mozgatom,mint eddig.Nem hinném,hogy komoly lenne, de ezentúl nagyon odafigyelek a bemelegítésre!Amúgy kép alapján valószínűleg tényleg a rotátorköpenyről van szó.Pihentetem pár napig meg kenegetem.
2017. máj. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!