Tolódzkodás, húzódzkodás után kicsit fáj a vállam, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Igazából az is lehet,hogy izomláz, mert mozgatni tudom rendesen csak érzek benne valami tompa fájdalmat..Jobban be kell melegíteni?Milyen gyakorlatokat érdemes csinálni elötte?2017. máj. 26. 10:58
1/4 Cortez70 válasza:
Több gimnasztika előtte, karkorzes, vallkorzes, stb. Hatra bemelegítésnek 1-2 sorozat lehuzas csigás kisebb súllyal, tolodzkodashoz meg a karkorzesek után pár sorozat fekvotamasz bemelegitesnek.
2/4 anonim válasza:
Így látatlanban rotátorköpenyre tippelek, rengeteg kezdő testépítőnek van vele problémája, mert a hirtelen használt nagy súlyok, elhanyagolt bemelegítés, látásból sem ismert nyújtás és a szabálytalan gyakorlatvégzés kicsinálja.
Rengeteg gyakorlat van a megerősítésére, nézz egy kicsit utána, 1-3 kilós súlyokkal vagy gumiszalaggal, a bemelegítést meg a nyújtást csináld meg tisztességesen, ne értem, hanem azért nehogy az egyik tolásnál egy pattanást érezz, aztán befagyott vállal éld le az életed.
3/4 anonim válasza:
Rotációs köpeny vagy sima ízületi túlterhelés. Helyes bemelegítés (rotációs köpenyt is!), NYÚJTÁS!, fokozatos szoktatása az ízületeknek a súlyokhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!Bekentem Flexagil-lel és teljesen elmúlt a fájdalom ugyanúgy mozgatom,mint eddig.Nem hinném,hogy komoly lenne, de ezentúl nagyon odafigyelek a bemelegítésre!Amúgy kép alapján valószínűleg tényleg a rotátorköpenyről van szó.Pihentetem pár napig meg kenegetem.
2017. máj. 26. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!