5hónap van a kepek kozott. Majdnem semmi fejlodes. Mas is ilyen keveset fejlodik? Mar ismertek . Kaja rendben, tomegnoveles, heti 4 edzes
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 09:17
11/22 A kérdező kommentje:
A jobboldali kep a friss.
Jo de ha latszik is, tul keveset...
De nem tudom mit csinaljak maskeppen..
2017. máj. 24. 09:40
12/22 Cortez70 válasza:
Neked is fog majd jobban latszodni szalkasitas után. Virágnak is a szálkás formájában látszik a jó forma. Meg ő nem most kezdte.
13/22 anonim válasza:
Meg neki nemigazán van más dolga az életben, mint edz, eszik, pihen, edz eszik, levarrják, pihen, edz, eszik, pihen, levarrják...
15/22 anonim válasza:
Csak, hogy legyen itt egy női vélemény is, szerintem a combodon látszik a leginkább!
Egyébként én lehet megpróbálkoznék a helyedben heti 3 teljes test edzéssel, lehet, hogy arra jobban reagálnál... egy próbát megér.
16/22 anonim válasza:
Az öt hónap az nagyon kevés. Akkor fog igazán látványosabb eredményt elérni, amikor nem vizsgálgatod magad, hanem a mozgás öröméért kitartóan mozogsz már több éve. Nagyon egyoldalú lehet a mozgásod és a heti 4X1-2 óra nagyon kevés. Neked inkább a kitartást igénylő mozgás való, Inkább járj el túrázni egész napokra, amikor gyalogolsz 4-5 órát (szintemelkedőkkel), vagy még többet. Több órás kerékpározás, úszás és ez mellett pedig torna otthon, ahol mindenedet átmozgatod. És nem hiszem, hogy a kaja rendben lenne, szerintem megvonsz magadtól mindent és koplalsz néha.
17/22 Cortez70 válasza:
Tömeget növel nem koplal. Amúgy izmosodni akar, nem fogyni. Hova setalgasson?
18/22 anonim válasza:
lel a 16-os valami női magazinból tévedt ide? xd
amúgy kérdező fejlődsz ne aggódj már, 5 hónap az semmi... ennél többet ne várj, ez nem megy hiphop:) azért az ismétlés számokat,sorozat számokat, gyakorlatokat leirhatod és segitünk abban is
19/22 clint válasza:
Kiss virágnál nem 5 hónap edzés van és valószinüleg genetikailag olyan alkat... felesleges hasonlitgatni magunk másokhoz.
20/22 A kérdező kommentje:
3x8 at szoktam mindenbol.
A bemelegitesnel meg 1x12 vagy 2x12
2017. máj. 24. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!