Nappal szoptatok akár 10x is, de este tápszert adok neki és csak max 100ml-t eszik vagy átlagban kb 70-et. Alig van tejem, szerintem szopizni sem szopizhat maximum 60ml-t. 3 hónapos és kb 6 kg. Husos kis baba, nem soványka, de engem ez aggaszt. Remélem nincs valami gyomorszűkűlete!
2010. márc. 8. 22:36
1/6 anonim válasza:
Mintha én tettem volna fel ezt a kérdést, csak mi 5 hetesek vagyunk. Én azzal vígasztalom magam, hogy ha szépen nő a súlya, fejlődik, akkor nem lehet neki kevés.
3 hónaposan nem sok a napi 10 etetés? Talán azért eszik 10x, mert kevés a tejcsi egy szopi alkalmával? Vagy lusta szopizni? Be szokott aludni?
2010. márc. 8. 22:49
2/6 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy alig van tejed? Ha napi 10x szoptatod, akkor nem is lehet kevés...
Viszont ha tápszerezed, akkor tényleg csökkenni fog tőle a tej...
Azt írod, jól fejlődik, súlya rendben. Ha van napi 4-6 pisis pelus, akkor minden a legnagyobb rendben!
2010. márc. 8. 22:52
3/6 anonim válasza:
3 hónapos és már 6 kiló, teljesen jó.
eszik rendesen, amennyi kell neki, hidd el és ne méregesd
2010. márc. 8. 22:56
4/6 anonim válasza:
Igazan en sem ertem a kerdest. Ha nappal 10x szoptatod, hogy hogy nincs eleg tejed? minel többet szopik annal több termelödik. Ket tipp hogy megnyugodj: mielött megetetned fejd le a tejet, hogy kb mennyi az annyi es utana tedd cicire (az inger azert kell) es utana add neki a lefejt tejet, masodik varia: merd le a babat szopi elött es utana hogy mennyit evett. babaja valogatja,az en kisfiam meg 4-5 honaposan is csak 60-80 ml-ket evett de azt 2-3 orankent, este sem evett többet es reggelig elvolt vele, mert ugye szinte egesz nap evett :) a lenyeg hogy a napi adagja legyen meg ami a testsuly valahany szazaleka keress ra a neten (de ez is valtozo)Amig jol fejlödik (suly, hossz) es vidam jo kedelyü nincs gond.
2010. márc. 8. 23:05
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is sokkalom a napi 10x szopizást (tegnap 11x szopott), ezért gondoltam arra, hogy kevés a tejem , mert kétóránként eszik általában, alkalmanként biztos csak keveset. Már felkínálom neki a másik cicim is, de jól van lakva azt már nem kéri. Nem tud egyszerre sokat enni, az a gond...
2010. márc. 9. 11:36
6/6 anonim válasza:
Szerintem szoptasd továbbra is annyiszor, ahányszor kér. 3 hósan a napi 10 nem sok. Különböznek a babák.
Nekem a nagy anno ilyenkor már csak 6x kért, a kicsim most 6,5 hós és ő is kb. 10x eszik és szintén csak egy ciciből egyszerre... :o)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!