A személyi edzők miért nem csináltatnak guggolást, fekve nyomást és deadliftet?
Figyelt kérdés
Legalábbis a teremben ahova járok, egy személyi edzőt sem láttam még aki ezek közül bármelyiket is csináltatta volna a vendégével.2017. máj. 20. 21:49
1/5 anonim válasza:
Mert a személyi edzők többsége nem ért hozzá(tiszt. kivételnek). Amúgy a deadlift-nek is van magyar neve, mégpedig felhúzás.
2/5 Cortez70 válasza:
Ahova meg én jártam eddig (sok helyre) ott csináltatnak.
3/5 anonim válasza:
Most megleptél, mert ahova én járok, így belegondolva, az ottani személyi edző se csináltat semmi alapgyakorlatot. Viszont szuperszett tricepsz-bicepszre meg, 3 csigás gyakorlat mellre az megvan mindig. De az edző is úgy néz ki, mint egy furik föld..
4/5 anonim válasza:
Több oka is lehet. Szerintem a fő ok hogy ezek nehezek és nem szeretnék a kuncsaftok illetve ha megmondanák hogy csak ennyit kell csinálni akkor feleslegessé válnának. Mindenféle szuperszettet csigás ...-okat variálnak akkor változatos és kellenek. A másik ok lehet hogy nem értenek hozzá vagy egyszerűen a sérülésveszély miatt nem csináltatják (csigán azért bohockódásnál rossz technika mellett ! sokkal sérülés veszélyesebb).
5/5 anonim válasza:
Mi szoktunk edzővel csinálni. Persze anno az elején nem ezzel kezdtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!