Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen nulláról elérhető ez...

Teljesen nulláról elérhető ez a forma egy év alatt?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el edzeni és egy ilyen alapformára lenne szükségem. Mennyi idő lehet?

[link]

[link]

2017. máj. 19. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Van aki alapból ilyen már, igazából egy egy Bieber forma nem nagy dolog. Az én tapasztalataim szerint fél év is elég lehet, ha egy kis pocakod van. Lehet sokat is mondtam
2017. máj. 19. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért akar mindenki úgy kinézni mint ő ?? :D Hát semmi nincs rajta, azért kockás a hasa mert sovány ilyen vállakat meg mellkast meg sima fekvőtámasszal is el lehet érni ez nem nagy cél, de hogy válaszoljak a kérdésedre először is tudni kéne a magasságod a sullyod stb. Ez a bieber max kb 70 kg lehet szóval elérsz egy ekkora súlyt és egy sima kezdő edzés megteszi feltéve ha vékonyabb vagy nálla ha nem akkor viszont fogynod kell jobban oda figyelni arra amit eszel
2017. máj. 19. 20:59
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Elérhető annyi idő alatt, ha nem brutal dagadt formáról kezded.
2017. máj. 19. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
172 centi vagyok és kb. 55 kiló. 15F
2017. máj. 19. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobbat is hozhatsz ennyi idő alatt.
2017. máj. 19. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Magasságod és testsúllyodat elnézve még 70 kilónak se kell lenned hogy igy nézz ki . Egy év alatt ennél sokkal jobban nézhetsz ki . Igazából ennél mindenki jobban tud kinézni ha egy kicsit is eddz
2017. máj. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!