A ti termetekben is vannak ilyen arcok?
Figyelt kérdés
A lábnapot kihagyó gyökerekről ugye egész legendák szólnak. Megfigyeltem azonban nemrég egy másik testrészét elhanyagoló csoportot: több olyan erős harmincas-negyvenes férfi is van a teremben, akiknek szemmel láthatóan fejlett karjuk, válluk, lábuk van, azonban a hasuk tiszta zsír.2017. máj. 18. 17:33
11/15 anonim válasza:
Azért,mert zsírosak,nem azért mert nem edzik
12/15 anonim válasza:
"Miből gondolod, hogy érdekel engem, ki hogy néz ki?"
Ööö... Onnan, hogy kérdést teszel fel róluk gyakorikérdéseken? :D Szerintem ez lehet az oka. :DD
13/15 paper_chaser válasza:
Gondolom 40-50 körül vannak. Olyankor már nehezebb jól kinézni, főleg, ha nem is méricskéli a kaját, stb.
Genetikán is sok múlik.
14/15 anonim válasza:
Persze te okor.
Legyen mem a kokszosokrol, a zsiros hasuakrol, a labbapot kihagyokrol, a hupikek torpikekrol, de az olyan retek 70 kilos 3 honapja bu...ziskodo gyokerekrol mint te nem. Mondjuj edzeni kene lejarni, nem ugatni, mert valaki szajbaver.
15/15 anonim válasza:
Eddzél a teremben, ne másokat nézegess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!