Mit tegyek ha ilyen vidéki arcok kötekednek? (okkal van a kérdés ebben a kategóriában)
Kezdő testépítő vagyok és nemrég költöztem veszprémbe, és vannak itt ilyen ""szolis"" gyúrós srácok akik amúgy normálisnak néznek ki, de folyton piszkálnak. Mostanában hetente megtalál az egyik srác, hogy ő úgy tudja nekem "pasim" van és amikor meg mondtam neki, hogy ha nem hagy békén a baromságaival letiltom jött azzal, hogy szépen beszéljek, vagy jól megver.
Lényeg, hogy csak keresi az okot a kötekedésre. Én szinte mindig pesti voltam, vidékre is "buborékban" mentem le eddig nem nagyon haverkodtam a helyiekkel. Legutóbb vidéken dolgoztam és ott ismertem meg pár embert én meg ugye a pesti szocializációm során nyilván nyitottan álltam hozzájuk és most ez a vége. ez a b..izás meg megverés.
Nem vagyok velük egy súlycsoportba, de boxeres meg késharcba se akarok belemenni. (ha kell megvédem magam) hogyan állítsam le a gy..kereket?
nálunk a kondiba betobzódik néha ilyen 5emberes cigánykommandó, meg az utcán is szoktak felderiteni, úgyhogy én otthon edzem, mert bejárni városba sokba lenne(idő+pénz)
ez ilyen...
Őszintén? Ezzel a vidéket mélyen lenéző hozzáállásoddal nem csodálkozom, hogy kötekednek, bizonyára adtál rá valami jó okot. Vagy ha nem, úgy megérdemled ezt a bánásmódot.
Én már edzettem több "vidéki" városban (Nyíregyháza, Miskolc, Sepsi vagy kisebbek közül Szekszárd, Dombóvár, Nagykároly) és Pesten is, s bár szinte mindenhol találkoztam szolis pózer divatmajmokkal, soha senkinek nem volt egy kötekedő szava sem.
Szóval annyit tudok ajánlani, hogy felejtsd el a sötét, zárt, alulszocializált stb. Veszprémet, és bújj vissza a belpesti körfolyosós kis kéródba, ahol senki nem fog bántani.
--gömb--
Én egyszerűen nem vennék róla tudomást.
Ha pedig fizikailag megtámadna, akkor megoldanám, higy többé ne jelentsen fenyegetést. Nyilván senkit nem buzditok erőszakra, de mindenki védje meg magát.
Nem mai kérdés, de annyit hozzátennék, hogy sajnos egy-két barnább állampolgár megmarad a 6 éves értelmi szinten és ebből születnek az ilyen szituációk.
Ha nem tetszel neki úgyis bemar, mert egy kis népművészeti agyagedény és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!