A zumba szerintetek nevezhető egyáltalán sportnak?
Figyelt kérdés
Ugye arról szól a dolog, hogy tudatlan, sportban járatlan tinik ugrándoznak abban a hiszemben, hogy attól izmosak lesznek vagy lefogynak, nem tudom, miközben az egész edzés legfeljebb aerobnak tudható be. Imádom, amikor izmos, gyönyörűen kidolgozott testű modellekkel reklámozzák, miközben teljesen egyértelmű, hogy súlyzós edzéstől van iszonyú jó testük. Van egy csaj ismerősöm is, és rohadt büszke arra, hogy ő egy elismert zumba edző. Szerintem elég szánalmas, de lehet, hogy túlságosan sarkítva látom a dolgot. Ti mit gondoltok?2017. máj. 18. 13:37
11/12 anonim válasza:
Úgy tudom a sakk-ot is a sport kategóriába sorolják.
Ez már sztem elég nehezen emészthető. Viszont ha magából a sport meghatározásából indulunk ki, akkor el kell fogadnunk, hogy nem feltétlen kell hozzá mozgás, hogy valamit sportnak nevezzünk.
12/12 anonim válasza:
Ja am elvegzi vki es mar orszagos prezenter lehet az nem baj h semmit nem tett le az asztalra konkretan nrm sportolo ez engem is bosszant de a fitness nem is errol szol. Vki csak jol akarja erezni magat kozbe kicsit mozogni kikapcsolodni , nem veletlen nepszeru, rengeteg reteget bevonz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!