Miért van jó teste? Mert nem kövér?... na nemár...
2017. máj. 16. 13:54
12/20 anonim válasza:
9. Tetsépítés kategória, az volt a kérdés, hogy ki van-e dolgozva! Nem, nincs kidolgozva. És igen, nyeszlett.
2017. máj. 16. 14:02
13/20 anonim válasza:
9. válaszoló vagyok. Az igaz, hogy kidolgozva nincs. Az is igaz, hogy nem egy 10/10es test. De az is igaz, hogy ha körülnézek, akkor azért még az ilyen is ritka, legalább is az én lakókörnyezetemben (és most nem a kondiról beszélek, mert ott ennél sokkal izmosabb fiúk/férfiak/ és nők vannak). Így most már oké a válaszom?
2017. máj. 16. 14:33
14/20 Cortez70 válasza:
Szerinted jó. Szerintünk meg szar. Ennyi.
2017. máj. 16. 14:40
15/20 anonim válasza:
Szar, de a mai kozepiskolasok 80%-a meg fele igy sem nez ki. 😂😂 Szoval meg igy is kiemelkedo.
2017. máj. 16. 14:45
16/20 Cortez70 válasza:
De nem a szerelem szex kategóriában van a kérdés és nem az általános iskolában. Ez itt a testepites kategória és ez itt nokedli. Súlyos betegen is kétszer izmosabb vagyok, mint ezek a nyeszlett kislányok.
2017. máj. 16. 14:53
17/20 anonim válasza:
Cortez elhiszem.
Amúgy minek neki testépítés? Úgyis photoshop az összes képe :D
Ezt félretéve szerintem, mint mondtam már nem feltétlenül gáz ez a testalkat (csak is kizárólag általánosan, testépítésben már gáz, most így jó?) Az a gáz viszont, hogy minek modellkedik ilyen alkattal? Csak azért vele akarnak eladni minden Kelvin Clein-remélem jól írtam-alsót mert híres, vagy mi a szösz. :D
2017. máj. 16. 15:02
18/20 anonim válasza:
Testépítés kategóriába írtad ki.
Egy átlagos test szerintem aki nem edz azon van ennyi izomtömeg.Ugyhogy itt ebben a kategoriaban ne csodalkozz hogy a testépitő beálítottságú emberek azt mondják hogy szar forma.Én is azt mondom szar még hozzám képest is nemtudom mennyi a srác de én 16 és mikor otthon húzódzkodtam fekvőztem kidolgozottabban néztem ki.Lehet lepontoz i ez az igazsag.
2017. máj. 16. 16:36
19/20 anonim válasza:
Semmi különös, plusz rühellem Biebert... A párom icipicit hájasabb és icipicit izomszegényebb, mégis jobban bejön. De ha jó testet akarok nézni, keresek valami izmosabb, normálisabb fazonról képet. Vagy nőről, ők jobban tetszenek esztétikailag.
Egy normális srácon semmi baj ezzel a szinttel, illetve ízlés dolga, de kidolgozottnak nem ezt nevezem :D Szóval ha felvágna rá, körberöhögném.
2017. máj. 16. 17:38
20/20 anonim válasza:
Nincs rossz teste, pedig nem szivelem Justint. De nekem az egyszerűbb férfi test jön be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!