Fabio Lanzoninak ez a formája naturál?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy 191 cm magas, de egyéb méretek, paramétereket nem tudok mondani, csak azt, hogy komoly forma. Szerintetek ez naturál vagy volt benne okosság?
2017. máj. 13. 12:01
2/10 Cortez70 válasza:
Lehet. A mell ami jó aránylag, a többi nokedli.
3/10 anonim válasza:
Corteznek mindenki nokedli, aki nincs szétkoxolva:D
4/10 Cortez70 válasza:
Nem, de nézd meg, semmi vall és a lába sem izmos. Amúgy meg nem nekem kell beszologatni, hanem a kérdésre válaszolj.
5/10 anonim válasza:
Nem beszólásnak szántam, csak megfigyeltem már, hogy legtöbb naturál forma nokedli neked
6/10 A kérdező kommentje:
Cortez te mivel eszed a nokedlit? :D
Amúgy szerintem is a mell izomtapadása rohadt jó.
2017. máj. 13. 15:21
7/10 Cortez70 válasza:
Mondtam. Ne én legyek a téma. Válaszoltam a kérdésre. Ennyi.
8/10 A kérdező kommentje:
Korrekt választ adsz mindig de látom erre allergiás vagy.
2017. máj. 13. 17:43
10/10 A kérdező kommentje:
Meglehet. De láttsm már kérdést ahol a kérdező megtalálta a gyengepontodat. Na arrais így reagáltál. Nem ismerünk. Lehet te vagy Kathi Béla, de akkor jogos, hogy neked mindenki nokedli. Ez a lényeg. Hogy mihez képest.
2017. máj. 13. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!