Lehet e egy ember olyan erős (naturálként), hogy le tudjon birkózni egy bikát? Masutatsu Oyama, a kyokushin karate megalapítója megcsinálta!
Azért egy bikát ne hasonlítsunk egy testépítőhöz.
Cortez,tehát egy átlagember nem,de egy jobb genetikával rendelkező lehet olyan erős,hogy egy bikát lenyomjom?
én erről most hallottam először és utánanéztem eléggé, szóval arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy az a bika akit leküzdött a mester nem épp a legkeményebb volt hogy enyhén fogalmazzak, kizártnak tartom hogy akármelyik ember, pl bármelyik wsm bajnok lenyomna egy olyan bikát mint amik a rodeókon vannak pl
az a bika nem csinált semmit a mester ellen, pedig egy döfés és kész, halál... egy normális bika ellen márpedig csak időkérdése hogy mikor szopod be
lelehet, nem kell hozzá még nagy erő sem. Csak tudni kell, mikor merre kell tekerni a bika nyakát a szarvánál fogva. Erőkar.
Régen a gulya pásztorok is igy fektették le a szürke marhát. Van egy kép, neten terjed, ahol egy vékony pásztor hasonló módon viszi le a marhát, és alá van írva, -kondierem régen.- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!