Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Okozhat-e kárt bennem? Többi lent

Okozhat-e kárt bennem? Többi lent

Figyelt kérdés

Tehát Hepatitis-B hordozó vagyok, semmi probléma nincs velem , egészséges vagyok , erőteljes, és az lenne a kérdésem hogy a testépítés szerek es egyéb kart okozható kellékek nélkül, maga csak a testépítésnek van e valami negatív hatása a vírussal kapcsolatban. Nyilván orvossal kell ezt megbeszélni de ha tud valaki választ adni köszönöm . Mellesleg minden rendben van a májviszgalaton fél évente végzek es a vírus is már lassan 3 éve egy normál szinten mozog . De most elkezdtem edzeni kb fél éve es érdekelné. Az orvosok nyilván nem nagy szívességgel fogják mondani hogy edzél fiam nyugodtan de nem szeretném abba hagyni .

18/f

2017. máj. 14. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
En nem vagyok orvos, de ha nem koxolsz, mi lehet a baja a majadnak az edzestol es az egeszseges taplalkozastol? Nem ertem az osszefuggest. De javits ki ha rosszul gondolom.
2017. máj. 14. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia ;)

Persze jol gondolod :)

Enis ugyan így gondolom

70 kg vagyok

Sportolok, napi szinten futók, egészségesen étkezek, szoval rosszat nem teszek, sőt!.

Csak azért kérdem hogy van-e összefüggés a kettő között vagy tévedek és hülyeséggel foglalkozok..

2017. máj. 14. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor csak nem irtam hulyeseget :D Szerintem edzel nyugodtan csak nyilvan ne nyulj szeroidokhoz. Az meg az egeszseges majnak sem tesz jot. De maga a sport nem hiszem, hogy barmit befolyasolna.
2017. máj. 14. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze Köszi:)

Szteroidokban nem gondolkozom: D

2017. máj. 14. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi összefüggés nincs a bajod és a gyúrás között. Edzél keményen és ne foglalkozz a betegségeddel.
2017. máj. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!