Okozhat-e kárt bennem? Többi lent
Tehát Hepatitis-B hordozó vagyok, semmi probléma nincs velem , egészséges vagyok , erőteljes, és az lenne a kérdésem hogy a testépítés szerek es egyéb kart okozható kellékek nélkül, maga csak a testépítésnek van e valami negatív hatása a vírussal kapcsolatban. Nyilván orvossal kell ezt megbeszélni de ha tud valaki választ adni köszönöm . Mellesleg minden rendben van a májviszgalaton fél évente végzek es a vírus is már lassan 3 éve egy normál szinten mozog . De most elkezdtem edzeni kb fél éve es érdekelné. Az orvosok nyilván nem nagy szívességgel fogják mondani hogy edzél fiam nyugodtan de nem szeretném abba hagyni .
18/f
Szia ;)
Persze jol gondolod :)
Enis ugyan így gondolom
70 kg vagyok
Sportolok, napi szinten futók, egészségesen étkezek, szoval rosszat nem teszek, sőt!.
Csak azért kérdem hogy van-e összefüggés a kettő között vagy tévedek és hülyeséggel foglalkozok..
Persze Köszi:)
Szteroidokban nem gondolkozom: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!