Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyire nehez lenne a szalkasi...

Ennyire nehez lenne a szalkasitas?

Figyelt kérdés
2 es fel honapja szalkasitok. Az eredmeny meg csak -10 kilo, de ez valahogy egyaltalan nem latszik rajtam. Se zsirba, se izomba nem estem ossze. Ugyan akkora vagyok csak kevesebb sullyal. Erre mi lehet a mentseg? Ugy erzem mintha a szervezetem keptelen lenne zsirt bontani. Ritka szar genetikam van az teny ( nagyon hizekony vagyok), de izombol se jott le semmi. Miert van? Hogyan tudok ezen valtoztatni?
2017. máj. 8. 23:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Voltak szakaszok mikor ugy ereztem hogy a vallszelessegbol osszementem, (marmint ez egy olyan ossze vagyok esve es meg ugyis zsiros vagyok fele szar erzes) akkor kicsit megdobtam a ch-t, es voala, megint a regi voltam, azaz semmi sem valtozott. Ami meglepett, hogy a testsulyom csokkent. Csak hogy mi csokkent rajta az mar szamomra rejtely marad. Mondjuk tudom hogy ilyen glikogen es viz is megy, de -10 kilonal ugyan az a latvany szerintem nincs rendben
2017. máj. 8. 23:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Es a masik rettenetes nagy problemam az a hatalmas etvagyam. Erossen nehez feken tartanom magam
2017. máj. 8. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rossz az önismereted a testedet illetően,akkor érdemes lenne-amúgy is alap egyébként-havonta lemérned szabócentivel a főbb testrészeket.És máris meglenne,hogy miből ment le,vagy nem ment.A tudatossághoz elengedhetetlen.Ennyi idő alatt a mínusz 10 meg jó eredmény.A hatalmas étvágy,estleges IR kialakulás ellen,meg eleve hízékonyként kipróbálhatnád a több zsír még kevesebb ch elosztást.Kalóriában ugyanúgy maradva.Ezzel nem lennének akkora inzulin kilengések,mint a ch-val és az éhségérzet sem csillapíthatatlan szinten törne rád.
2017. máj. 9. 00:12
 4/10 A kérdező kommentje:
A karom 43-ról 42,5 lett
2017. máj. 9. 00:15
 5/10 Cortez70 ***** válasza:
Biztos, hogy sok zsír ment le, csak te nem úgy látod magad.
2017. máj. 9. 04:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Erre való, az előtte fotó... magadat látod minden nap a tükörben... ha már rendelkezel egy testképzavarral és pl undorítónak látod magad, akkor mivel minden nap látod, hozzászokik a szemed és nem látod a változást...

Én pl nem azért vagyok hízékony, mert pajzsmirigy problémám lenne, hanem mert 130kg-osan is azt a menő sportos macsót látom a tükőrben, mint akit 85kgosan... és garantálom, úgy a legnehezebb szálkásítani, ha közben 100% meg vagy magaddal elégedve... kevés úgy a motiváció...

Testképzavar.

2017. máj. 9. 06:37
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Olyan nincs, hogy 10 kg eltűnik és semmi látható különbség nincs. Max ha 200kg-os sumo lennél, akkor. Egyébként 2 hónap alatt 10kg az kva sok. Túl nagy ütem.
2017. máj. 9. 07:37
 8/10 anonim ***** válasza:
2,5 hónap 10 kiló, ha beleveszed h az első 2 hétbe ebből lement 3-4 viz,glikogén, akkor a maradék 6 kiló 2 hónap volt, nem gyors ütem ez. Előtte utána fotó kéne.
2017. máj. 9. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem gyors lenne. Az első pár hétben ok az 1 kilós fogyás de aztán én visszavennék. Ez akkor ok, ha nagyon sok a zsír.
2017. máj. 9. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első 2 hétben 2013ban 13kg ment le...
2017. máj. 9. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!