Mitől lesz egy nőnek ilyen a hasa?
Figyelt kérdés
Arra a hosszanti végigfutó mélyedésre gondolok. Genetika? Mi a neve neki ha van?
2017. máj. 8. 14:43
1/5 anonim válasza:
Nem zsiros es latszanak a tonusok.
2/5 anonim válasza:
Genetika.
Amikor teljesen vékony voltam és semmi felesleges zsír nem volt rajtam, középen akkor sem volt csík. Látszottak a tónusok, kockák, de középen ilyen jól kivehető csík nem volt.
3/5 anonim válasza:
Manapsag marha nagy divat, de az alultaplaltsag jele ( tul alacsony testzsir). Mondom ezt ugy, hogy nekem van ilyenem. Jol nez ki meg minden, de nem er annyit, hogy ra menjen az ember egeszsege. (Betegseg miatt nagyon lefogytam, "hizo kuran" vagyok)
5/5 anonim válasza:
fotós ismerősöm szerint elég egy jó megvilágítás és máris ilyen lesz a hasad :D (persze ha nem vagy elhízva)
egyébként nekem is van, de nekem az edzéstől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!