Szerintetek mennyire kell megkomolyodnia egy nőnek, ha anya lesz?
Figyelt kérdés
Múltkor eléggé kikerekedett a szemem, mikor megtudtam hogy egy 30+ éves nő (lassan már közel a 40-hez) simán kavar úgy pasikkal, hogy egy kisgyereke és férje van. Persze kép sehol nincs fent se a gyerekéről, se a férjéről. Nemrég egy huszonéves sráccal is kavart. Természetesen semmi közöm hozzá, hogy ki mit csinál, de szerintem ez azért elég nagy felelőtlenség. Persze lehet ettől függetlenül jó anya, de ez a pasizás nekem picit magas.
Ti hogy vagytok ezzel? Szerintetek mennyire kell megkomolyodnia egy férjes, és családos anyának?
2017. ápr. 30. 15:02
1/9 anonim válasza:
Ezt nem komolytalanságnak hívják, hanem máshogy :), így megkomolyodnia sem kell. Nekem gyerektől függetlenül sem fért bele soha hogy párkapcsolat mellett félrekavarjak. Akinek ez belefér, a gyerek sem fogja gátolni, ez szerintem nem gyerekfüggő.
2/9 anonim válasza:
Jó esetben már az előtt megkomolyodik, mielőtt anya lesz.
3/9 anonim válasza:
Az oké, hogy ettől függetlenül lehet hogy jó anya, de mi a helyzet a "jó feleség" szóval? Szerintem itt egyébként a szokásos dolog történt... gazdag pasi, gyorsan egy gyerek aminek következtében házasság, amíg a gyerek oviba, a férj munkába, anyuci éli az életét. Nem véletlen mondják, hogy a gyerekvállaláshoz felkell nőni !
4/9 anonim válasza:
És ha nyitott házasságban élnek???
5/9 anonim válasza:
Ezt hűségességnek hívják, nem megkomolyodásnak és semmi köze az életkorhoz, gyerekek számához.
6/9 anonim válasza:
Szerintem semennyire nem kell megkomolyodnia.
Egy férjezetlen, gyermektelen nőnek sem kéne qrválkodnia.
7/9 anonim válasza:
Ez valóban más kategória. A komolytalan pl. én vagyok, abból a szempontból, hogy egész nap bohóckodok a fiammal és kacagtatom. Emellett hűséges asszoy vagyok, 30+.
8/9 anonim válasza:
Semennyire nem kell megkomolyodni, de kurvulni meg gyerek nélül sem kéne.
9/9 anonim válasza:
Ahogy megszülöd a gyermeked onnantól anyává válsz, megvàltozol, de mint nő nem tűnsz el ( jobb esetben). Az aki ilyet csinál alapból más vérmérsékletű és valószìnűleg ilyen is volt mindig. Attól még lehet jó anya, emberileg h milyen az már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!