Ha a csirkemellet megfőzöm, ugyanannyi marad benne a fehérje, mint ha megsütném?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 19:03
3/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam egyébként, csak szerettem volna biztosra menni!:D
De miért nem eszi sütve a többség? Sokkal egyszerűbb megfőzni, mint sütni!
2017. máj. 6. 20:32
4/10 A kérdező kommentje:
Úgyértem miért eszi sütve a többség?
2017. máj. 6. 20:33
8/10 anonim válasza:
Bár én nem ennék csirkemellet semmiképp (túl sovány), általában a húsok (s a zöldségek, a tojás...etc.) finomabbak sütve.
Egy puhább húst egyáltalán nem nagy macera megsütni, nekem simán megéri.
10/10 anonim válasza:
Ha megfőzöd a csirkemellet, vagy megsütöd akkor is ugyanannyi fehérje mard benne. Én inkább megsütöm, mert úgy jobban szeretem, és valóban finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!