Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A terem ahova jártok edzeni...

A terem ahova jártok edzeni ott is csak 1-2 ember csinál felhúzást?

Figyelt kérdés

Még guggolni is többen guggolnak

#teamdeadlift

2017. ápr. 23. 11:52
1 2
 1/11 Cortez70 ***** válasza:
Kevesen húznak fel valóban.
2017. ápr. 23. 11:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Cortez te szoktál felhúzni?
2017. ápr. 23. 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Magamon kívül csajokat láttam eddig csak felhúzni, de ők nyilván ilyen 30-40 kilókkal csak.
2017. ápr. 23. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:

nálunk senkit nem láttam még felhúzni vagy guggolni :D

De nagy termekben is nagyon kevesen csinálják. Testépítésbe az új stimulálós sz@rok mellé nem fér be.

2017. ápr. 23. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ahova én járok, viszonylag nagy terem, de alig alig látok valakit felhúzni. Guggolni sem nagyon.
2017. ápr. 23. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Csak én húzok fel szinte.

Mindenki fekvenyom, de azt is ilyen igazi noob módon lapos hátal, nyakra leengedve, egyenes rúd úttal.

Azt senki nem néz ki sehogy, csak én vagyok mákos tészta.

2017. ápr. 23. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ketten vagyunk akik felhúznak, pedig rengetegen járunk oda. Viszont szomorú, hogy látok olyanokat, akik 3-4 különböző tápkieggel jönnek edzeni. Külön szatyorban hozzák a kis dobozkáikat :) Ja én nem mellesleg 50-60 kilós emberkékről beszèlek. Teljesen elszédítik a gyártók az embereket.
2017. ápr. 23. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk picit jobb a helyzet, átlag 10 emberebként 4 azt mondom szokott és ebből 2 tud is:) a maradék meg görbemacska
2017. ápr. 23. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk edzenek crossfitesek, ők szoktak rendszeresen.
2017. ápr. 23. 14:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Nálunk csak 2 ember van aki igazán tud felhúzni többi maradèk aki felhúz azok szinte kevesebbel mint amivel fekvenyomnak.

Ahova járok ott már bámulnak ha valaki 140 felett húz de az feletti fekvenyomás szinte.minden napos a teremben.

2017. ápr. 23. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.