Hogyan kell bemelegíteni fegyencedzés (és hasonló edzések) előtt?
Néhol úgy írják hogy a gyakorlatból amit akarok csinálni, bemelegítésként csak csinálgassak kisebb sorozatokat.. De akkor végülis az bemelegítésnek számít hogy egyből elkezdem csinálgatni ezeket?
(most kezdem, úgyhogy első szinteken vagyok)
Egy alap bemelegítés elég, akár pár kör futás is megteszi.
Az izületeket mozgad át, fejkörzés, karkörzés, csípőkörzés/döntés, kitörés stb.
Köszi!
És akkor ez egy 5 perces kis valami? vagy azért a komolyabb gyakorlatok előtt jobban?
Futni el szoktam járni fél órára néha, de az ilyen futás után a fegyencedzésre már erő nem lenne :D
úgyhogy a terv szerint 2 típusú edzés a könyvből egy napra... előtte akkor 5-10 perc lájtos bemelegítgetés?
és azt a 2*3*20at hogy kell értelmezni?
miért nem 6*20? :D vagy az végülis ugyanaz, vagy a két hármas sorozat közt nagyobb a pihenés?
El akarom kezdeni a gyakorlatokat az elejéről.. és azon gondolkozom hogy akkor napi mennyit kéne..
ha pl 2*3*20at csinálok akkor az végülis 6*20, minden 20as közt 1 perc szünet, mondjuk a közepén egy 2 perces szünet, és akkor ez már egy jó edzésnek számít?
2 féle gyakorlatból, szóval 2* (2*3*20)
A 2*3*20 at igy kell érteni ahogy mondod. :D
Tehát 2 széria kell. 2x fogsz 3*20 at csinálni. És igen a közepén nagyobb pihenővel azért irtam igy direkt :) Ennél többet fölösleges. :)
Köszi! :)
És ha már ennyire segítőkész voltál, lenne mégegy kérdésem. Az mennyire gáz szerinted ha tényleg elkezdtem a fegyencedzést, de csak 4 gyakorlattal a 6 helyett.
A húzódzkodásra nincs lehetőségem sajnos, valamint a fejenállásos dolog annyira nem tetszik. De a többi négyen szépen végigmennék szintről szintre ahogy kell. Vagy szerinted mindenképp meg képe próbálni valahogy a maradék kettőt is?
Köszi!
Ha arányosan akarsz fejlődni akkor fontos lenne a húzódszkodás!
Pár ezer forintból megúszhatja az ember.
Pl. lakásban ajtótokba/ra szerelhető rúd is megfelel a célnak.
Ha pedig van kert ott még jobb, dobsz mellé egy tolóckodót és mehet a street workout.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!