John Candito-nál sokuknak látványosabb fizikuma van (naturáloknak is), de fele olyan erősek nem vagyunk, ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Nincs eltúlozva amit mostanában mindenki mond hogy naturál testépítés= annál jobb vagy minnél erősebb vagy?2017. ápr. 15. 09:03
1/9 anonim válasza:
Azért mert a száraz izomtömegen kívül vannak más tényezők is amik meghatározzák pl. mennyit bírsz felhúzni. Ilyen az idegrendszer állapota, erőssége, a technika stb. Egyébként ilyen fószer a max chewning is. Sehogy nem néz ki kb. pálcika lábak, leszálkásítva 72 kiló és simán felhúzza a 280at, de pl nála megfigyelhető, hogy az alsó háta iszonyatosan túlfejlett a többi izmához képest. Mint valami mutáns.
2/9 palilaci válasza:
3/9 anonim válasza:
Ez nem tudom milyen kép, vagy hogy egyaltálan ő van e rajta, de ha nézed a videóit követed, tudod, hogy vékony a lába, (saját bevallása szerint is) főleg a teljesítményéhez képest. Bár guggolásnál is látszok, hogy majdnem átmegy jóreggelt gyakorlatba és az alsóháta tartja az egész súlyt.
Én is tudok neked képeket linkelgetni róla ami meg engem támaszt alá és itt az arca is látszik.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es az Candito a képen.
Ezt akit az első mondott nem is ismertem, de brutális. Ő tényleg sehogy nem néz ki, pedig baromi erős.
2017. ápr. 15. 11:13
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Azzal, hogy szövegértése nincs arról én meg nem tehetek. Maxxről beszéltem.
7/9 palilaci válasza:
Kussoljak? Ki a fsz vagy te itt? Moderrator?:D Ird mar be a googleba, hogy john candito training. Azt nezd miket dob ki.
8/9 anonim válasza:
Te most tényleg ilyen rohadt sötét vagy? Nem zavar, hogy én nem a candito gyerekről beszéltem? Nem tudsz olvasnk te szellemi fogyatékos gyökér?
9/9 palilaci válasza:
Most esett le hogy a Max Chewning egy nev. Ahahaha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!