Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » John Candito-nál sokuknak...

John Candito-nál sokuknak látványosabb fizikuma van (naturáloknak is), de fele olyan erősek nem vagyunk, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Nincs eltúlozva amit mostanában mindenki mond hogy naturál testépítés= annál jobb vagy minnél erősebb vagy?
2017. ápr. 15. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért mert a száraz izomtömegen kívül vannak más tényezők is amik meghatározzák pl. mennyit bírsz felhúzni. Ilyen az idegrendszer állapota, erőssége, a technika stb. Egyébként ilyen fószer a max chewning is. Sehogy nem néz ki kb. pálcika lábak, leszálkásítva 72 kiló és simán felhúzza a 280at, de pl nála megfigyelhető, hogy az alsó háta iszonyatosan túlfejlett a többi izmához képest. Mint valami mutáns.
2017. ápr. 15. 09:20
 2/9 palilaci ***** válasza:

"Sehogy nem néz ki kb. pálcika lábak"

[link]

:DD k

2017. ápr. 15. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom milyen kép, vagy hogy egyaltálan ő van e rajta, de ha nézed a videóit követed, tudod, hogy vékony a lába, (saját bevallása szerint is) főleg a teljesítményéhez képest. Bár guggolásnál is látszok, hogy majdnem átmegy jóreggelt gyakorlatba és az alsóháta tartja az egész súlyt.

[link]

Én is tudok neked képeket linkelgetni róla ami meg engem támaszt alá és itt az arca is látszik.

2017. ápr. 15. 11:07
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es az Candito a képen.

Ezt akit az első mondott nem is ismertem, de brutális. Ő tényleg sehogy nem néz ki, pedig baromi erős.

2017. ápr. 15. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Valóban hatalmas combok igazad van palikám. Legközelebb inkább kusoljál szerintem.

2017. ápr. 15. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy szövegértése nincs arról én meg nem tehetek. Maxxről beszéltem.
2017. ápr. 15. 11:15
 7/9 palilaci ***** válasza:
Kussoljak? Ki a fsz vagy te itt? Moderrator?:D Ird mar be a googleba, hogy john candito training. Azt nezd miket dob ki.
2017. ápr. 15. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Te most tényleg ilyen rohadt sötét vagy? Nem zavar, hogy én nem a candito gyerekről beszéltem? Nem tudsz olvasnk te szellemi fogyatékos gyökér?
2017. ápr. 16. 07:07
 9/9 palilaci ***** válasza:
Most esett le hogy a Max Chewning egy nev. Ahahaha:D
2017. ápr. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!