Hogy lehet ilyen izmos?
Ha már válaszok akkor a fél választ hogy "genetika" ki lehetne egészíteni azzal hogy három fajta testalak létezik VÉKONY
ATLETIKUS
TOHONYA
Szakszóval Ektomorf ,Mezomorf és Endomorf. Az emberek kb 9% a tisztán az egyik ebből a háromból ,a többi a kettő főtipus keveréke.
Ezért ha testépítőket látsz akkor a sok cuccozás vagy megszállottan edzés válaszok nem tárják fel neked a csodát . Lehet hogy Torr Washington alapjáraton 100% mezomorf vagyis ha nem cuccozna és nem is rohangálna az edzőterembe akkor is a puszta létével hogy kimegy a napra deltás izmai nőnek. Na ha még erre rágyúr és ráeszik és rácuccozik...
Te is állj a tükör elé és nézd meg a három közül tisztán vagy vegyesen melyik variációba tartozol . Ha fiú vagy akkor egyszerűbb ha ránézel anyádra . Ha még nem múltál el 18 akkor is borítékolhatod hogy olyan testalkatod lesz mint anyádnak . Miután tisztáztad a genetikai hovatartozásodat eldöntheted hogy akarsz e még testet építeni vagy inkább el sem kezded azért hogy csak éhezz és szenvedj pár napig tartó izmos testalakért.
Ugyanis ha az jön ki a tükör és anyád researchozásából hogy endomorf vagy ill leszel ha még nem vagy 20 feletti akkor ez az életpálya szó szerint percekben lesz mérhető .
Sajnos a motívációs inger sokkal gyengébb az emberi éhség és lustaság ingernél.
Ezért van az hogy a sikeres testépítők sikeresen cuccolnak vagy eleve úgy születnek hogy 100% mezomorfok és nem szeretnek nassolni és mindenféle szirsz a rt zabálni mint a "normális" emberek.
18 éves vegán lány vagyok, 5 éve nem ettem semmilyen állati eredetű dolgot. Az edzőm éveken keresztül nem értette, hogy vagyok ilyen erős, hogy tudok olyan gyorsan fejlődni... Aztán egyszer elmondtam neki, hogy vegán vagyok, el se akarta hinni.
Torre Washington már nagyon sok ideje keményen sportol, 10+ év munkája az, amit látsz. Szerintem ő nem szteroidozik, vegán étrenddel lány létemre is el tudtam érni 12% testzsírt, és arányaiban olyan vagyok, mint ő, pedig soha nem ettem fehérjeporokat, zsírégetőket stb. (nem nagyképűsködni akarok, rajtam nyílván kevesebb az izom, de ez lány mivoltomnak köszönhető főként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!