Mi a véleményetek a Biotech Zero Bar fehérjeszeletekről?
Figyelt kérdés
Nektek melyik a kedvencetek? Milyen gyakran vesztek? Nem sokalljátok az árát? :D2017. ápr. 10. 14:53
1/6 Lazy Lover válasza:
elég drága 1 x ettem hát nem nagyon ízlett ! inkább veszek az árán tojást vagy csirkét
2/6 anonim válasza:
Jó,de drága ezért sosem veszek. 1x ettem én is,nekem se annyira jött be az íze de ha nem lenne ilyen drága akkor azért vennék.
3/6 Cortez70 válasza:
Ízre nekem jobb a másik bioteches szelet.
4/6 anonim válasza:
hát nekem nagyon izlik napi 10-et is megtudnék enni csak drága. nem is értem hova gondolják... Magyarországon ilyen árakon adni. Bőven elég lenne 250 ft körül.
5/6 anonim válasza:
kb 5-szor dragabb, amennyit er, ha megnezd a taperteket. Legalabb finom lenne akkor, de nem az.
6/6 anonim válasza:
Nekem ízlik, amit eddig kóstoltam (csoki-kókusz, eper-banán, csoki-karamell), de nagyon drága, ezért csak ritkán veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!