1/9 Cortez70 válasza:
Nyerj pl egy ,Arnold Classic versenyt. Csak szuper genetika kell, sok edzés, rengeteg lóvé. Nem olyan nehéz. Ja, de.
2/9 Andi80018 válasza:
Na igen. Egy versenyfelkészülés van kb. 1-1,5 milla. Persze sok idő, full kaja, kox. És akkor sem biztos, hogy érsz el helyezést, főleg az Arnoldon. Ja és persze érdemes elrakni lóvét az orvosi vizsgálatokra is, mint pl hormonpanel.
3/9 anonim válasza:
1-1,5 milla? Szerintem kicsit túlzás. Nekem szokott a cucc lenni 600-800 ezer, egy nőnek messze nem kell ennyit költenie rá.
4/9 Andi80018 válasza:
Igen, csak a kaját is vedd hozzá, plusz az egyéb költségek, ruha, utazás, nevezési díj, stb. Több hónap, mire eljut odáig a lány, ja, meg persze egy profi edző se árt mellé.
6/9 anonim válasza:
Tegyél még hozzá ahhoz a 1,5 millióhoz 1-et műcickókra is.
7/9 Andi80018 válasza:
Ja, tényleg, én már úgy számoltam, hogy az megvan. :-)
Akkor 3 guriga köbö. Hülyének is megéri, főleg itthon! :-))
8/9 anonim válasza:
A genetikát nem tudod megvenni! Egy volt versenyző..
9/9 anonim válasza:
A versenyfeljészülésbe pedig nem tartozik bele az utazás, ruha stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!