Melledzés! Ez rossz így?
Figyelt kérdés
Fekvenyomás vízszintes padon
példa: 3x12 35kg
3x10 40kg
3x8 45kg
Fekvenyomás döntött padon
3x12 25kg
3x10 30kg
3x8 35kg
Tárogatás
3x12 xy kg
3x12 xy kg
3x12 xy kg
Így edzek kb 3 hónapja de nem olyan nagy a változás..
2017. ápr. 6. 11:50
1/7 Cortez70 válasza:
A tárogatást kihagyhatod és a döntött padot is. Nyomsz 5-6 sorozatot ruddal sima padon, majd egykezesekkel is sima padon 5-6 sorozat nagy súllyal és ennyi.
2/7 anonim válasza:
Miért várnál változást,ha 3 hónapja ugyanazzal a súllyal edzesz,kaja meg nincs(gondolom)?
4/7 A kérdező kommentje:
25kg-al kezdtem a fekvenyomást 3hónappal ezelőtt.. elfelejtettem leírni.
Arra lennék kíváncsi hogy ez sok sorozat e és hogy elég lenne inkább 4x12 piramisba vízszintes fekvenyomásba? így 4 sorozat lenne az első gyakorlatom.
És nem csak mellezek :)
2017. ápr. 6. 15:06
6/7 anonim válasza:
Fekvenyomás tárogatás szabad súllyal, meg még két gyakorlat, pl melltoló gép, csigán összehúzás, én ezeket csinálom, és elmondhatom hogy a terembe nekem van a legjobb mellizmom
7/7 anonim válasza:
A többi meg a kaja meg a pihenésen múlik, ja és a kitartáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!