S. N. trans x szerintetek megromlott? Ezt már igaz egyszer kérdeztem de érdemi választ akkor nem kaptam. Van róla kép kommentbe. Szerintetek ilyen formában szedhetem? Vagy kuka?
igazából emlékszem is, csak múltkor vettem be belőle egy adaggal, és émelygést éreztem tőle, bár lehet sok volt az edzés, nem tudom :D
amúgy hasmenés nem volt tőle :o
köszi agyors választ :) megy a zöld kéz :P :D
igen száraz aránylag hűvös helyen tároltam, rendesen rá volt zárva a fedele is! (szekrényben volt amúgy)
szerintem is valószínűleg meg erőltettem magam edzés közben, és attól lehetett az a kis émelygés..:)
még annyit, mivel látom te jártas vagy a dolgokban, szerinted hogy szedjem? hülyén hangzik a kérdés tudom, de ahány helyen olvastam a szedését mindenhol mást írnak...:"D
shop bulideren lett véve, ott mást írnak mint pl a hivatalos honlapján..
Akkor feltöltési idő szakban napi 10gt beviszek 5napig,aztán 5gvel szintentartásban leszel míg elnem fogy ..
Úgy oké?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!