Milyen vitamint ajánlanátok ami ár/érték arányban talán a legjobb?
nekem a bioteches vitabolic jön be, mert 1 tabletta az egész
megad daily one plust próbáltam, eröltettem de sokszor öklendeztem, 2 kbszott nagy kapszula
mondjuk nem is az volt a baj hanem hogy iszonyatos szaga van, bár a tablettának is de ez könnyebben lemegy
Én annak a híve vagyok, hogy több termékből rakom össze a kis vitamin pakkomat.
Az igaz, hogy egyszerre nagyobb kiadás, de összességében ki lehet jönni havi 3-4 ezerből.
Most ezeket szedem:
- multivitamin: JutaVit Multivitamin Immuner (45 db) - 26 Ft/db
- C-vitamin: Body Builder C-vitamin 1000 mg (500 db) - 10 Ft/db
- B-komplex: VitaKing Mega B-50 (60 db) - 44 Ft/db
- kalcium: Damona Kalcium+D3+K2 (60 db) - 13 Ft/db
- magnézium: Bioheal Magnézuim+B6 (105 db) - 15 Ft/db
- omega3: JutaVit Halolaj 1200mg + E-vitamin (100 db) - 15 Ft/db
A C-vitaminból és az omega3-ból 2-2 db-ot eszek naponta, a B-komplexből meg felet (könnyű félbetörni), ez így naponta 126 Ft, havonta 3780 Ft.
(A téli időszakban olyan C-vitamint szedek, amiben van 2200NE D-vitamin is, annak darabára 15 Ft, így télen naponta 10 Ft-tal többet költök, nem sok.)
Mega daily one,one a day szerintem jók. Külön por alakú
c vitamin mindenképp érdemes szerintem,elég olcsó és fontos a c vitamin is. (Én télen d-t is szedek,illetve ca-mg megy még mellé).
Nem jár piros kéz a banánra, zöldséget és gyümölcsöt fontos enni minden nap, csak nem árt tudni, hogy ezekkel a napi vitaminszükségleted töredékét tudod csak fedezni.
Pl.: 1000 mg C vitamin biviteléhez, ami nem egy nagy mennyiség egy felnőtt embernek, másfél kiló paprikát kéne megenni naponta.
Én is annak a híve vagyok, hogy a multivitamin csomagodat külön rakd össze, ajánlom a BioCo és a Bioheal termékeket, azok magas dózisúak, és nem olyan drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!