Természetes teszto fokozók?
Hali!
A természetes tesztoszteron fokozókról szeretnék kérdezni. Gondolok itt pl. Biotech Wianabol-ra.
Utánaolvastam, és gyakorlatilag mindenhol azt írják, hogy 30 éves kor alatt nincs értelme.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen készítmény mennyire növeli a nemi életet? Valószínűleg kiröhögtök, de 20 éves srác vagyok, és csak elgondolkoztam, azon hogy egy ilyen készítménytől, jobban teljesít-e az ember az ágyban is.
Kiss Jenő említette egy videóban erről a termékről nevetve, hogy nem hátrány, hogy az asszony is jobban mosolyog este.
Emellett örülnék egy kicsivel több edzésmotivációnak is, de igazából amennyi kell az megvan , szóval főleg a szex miatt szedném. Örülnék, ha 1 menet után is lenne még kedvem, meg teljesítményem is mert ezzel gond szokott lenni..:)
Előre is köszi a válaszokat, lehet inkább a 18+ topikba kellett volna nyitnom, de bízom hogy itt is vannak hozzáértők :D
30 alatt biztos hogy semmit nem ér
Amúgy meg az a videó egy nagy reklám volt
Kiss Jenőnek nincs szüksége természetes tesztoszteron fokozásra, tesztoszteron-észtert és szteroidokat, növekedési hormont, pajzsmirigyhormonokat használ, profi testépítő. A Biotech USA szponzorálja, ezért kell ezt hazudnia, reklámozva ezzel a terméket.
Èn a leghatásosabb fokozót, a tribulust próbáltam tavaly, akkor voltam 24. Annyit tudok mondani róla hogy a fizikumomra semmilyen észrevehető hatással nem volt, viszont a cerka kicsit mèg jobban állt tőle. Ha az ágyban szeretnél teljesíteni akkor kipróbálhatod, de ha sport miatt használnád teljesen felesleges vele kísérletezned 20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!