Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Természetes teszto fokozók?

Természetes teszto fokozók?

Figyelt kérdés

Hali!

A természetes tesztoszteron fokozókról szeretnék kérdezni. Gondolok itt pl. Biotech Wianabol-ra.

Utánaolvastam, és gyakorlatilag mindenhol azt írják, hogy 30 éves kor alatt nincs értelme.

Azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen készítmény mennyire növeli a nemi életet? Valószínűleg kiröhögtök, de 20 éves srác vagyok, és csak elgondolkoztam, azon hogy egy ilyen készítménytől, jobban teljesít-e az ember az ágyban is.

Kiss Jenő említette egy videóban erről a termékről nevetve, hogy nem hátrány, hogy az asszony is jobban mosolyog este.

Emellett örülnék egy kicsivel több edzésmotivációnak is, de igazából amennyi kell az megvan , szóval főleg a szex miatt szedném. Örülnék, ha 1 menet után is lenne még kedvem, meg teljesítményem is mert ezzel gond szokott lenni..:)

Előre is köszi a válaszokat, lehet inkább a 18+ topikba kellett volna nyitnom, de bízom hogy itt is vannak hozzáértők :D

2017. márc. 27. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

30 alatt biztos hogy semmit nem ér

Amúgy meg az a videó egy nagy reklám volt

2017. márc. 27. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted Kiss Jenő szed ilyen sz@rt?? Neki bőven beadja a heti 250mg teszto.
2017. márc. 27. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiss Jenőnek nincs szüksége természetes tesztoszteron fokozásra, tesztoszteron-észtert és szteroidokat, növekedési hormont, pajzsmirigyhormonokat használ, profi testépítő. A Biotech USA szponzorálja, ezért kell ezt hazudnia, reklámozva ezzel a terméket.

Èn a leghatásosabb fokozót, a tribulust próbáltam tavaly, akkor voltam 24. Annyit tudok mondani róla hogy a fizikumomra semmilyen észrevehető hatással nem volt, viszont a cerka kicsit mèg jobban állt tőle. Ha az ágyban szeretnél teljesíteni akkor kipróbálhatod, de ha sport miatt használnád teljesen felesleges vele kísérletezned 20 évesen.

2017. márc. 28. 08:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy a "Wianabol" név is szándékos marketinges csúsztatás, hogy szteroidos áthallása legyen a dolognak, pedig köze nincs a kettőnek egymáshoz.
2017. márc. 28. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. márc. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!