Ha naturalba felhúzok 300kg ot, van értelme koxolni? Ugyertem koxxal lenne esélyem akar verseket nyerni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 00:33
11/16 anonim válasza:
Soha nem csinálok 100 %-ot mindig 70-80 %-ot.25-30 szett 1 ismétlés.Rengeteg nevet tudnék felsorolni aki képes volt 370 kg felhúzni pl Hermann Goerner.
Valóban neked sose fog sikerülni.Mivel nem nem hiszel eléggé magadban.Ha hiszed, hogy képes vagy rá, nagy esély van rá hogy az is leszel.
12/16 anonim válasza:
Ez a "rengeteg név" egyenlőre 2 db ember az 50es évekből amiről aztán marha hiteles források bizonyítják, hogy ők ennyit huzogattak naturál. Próbáljunk túllépni ezeken az olcsó motivációs frázisokon, "bármi sikerülhet ha hiszel magadban" és társai. 300 kiló sok, egy naturálnak extrém sok. Nem mondom, hogy teljesen létezhetetlen, hogy él, vagy születik ember aki dopping nélkül is képes rá de az nem a gyk-n kérdezget az is biztos.
13/16 Cortez70 válasza:
Az jó sok ember tényleg. :)
31 éve edzem, rengeteg teremben voltam már, de akik 250 felett húztak azok cuccoltak. Persze ettől van aki (biztos van ) képes lehet 300-ra is naturalban, de nem ez a jellemző.
14/16 A kérdező kommentje:
186cm, 125kg vok. Ezt a tömeg nem szalkasan értendő! De azért latszik rajtam,h van izom. 25eves vok. 12eve eddzem.
2017. márc. 25. 16:14
15/16 anonim válasza:
És most mennyit húzol? Elég zsíros lehetsz.
16/16 anonim válasza:
Én láttam egy srácot 100% natural polóba 100kg testsúly alatt 300 felett húzni. Nem is nézett ki cuccosnak.
Attól függetlenül ez nem lehet szteroid nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!