Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy lány szőrösebb, akkor...

Ha egy lány szőrösebb, akkor könnyebben tud izmosodni? (Kifejtésem lent)

Figyelt kérdés

Ugye a nőkben is van tesztoszteron, csak kevesebb

A férfiak a tesztoszteron segítségével szőrösebbek és izmosabbak.

Akkor következtethetek arra, hogy a szőrösebb (több tesztoszteronnal rendelkező) lányok könnyebben izmosodnak?

Vagy a feltevésem nagy butaság? Nem értek hozzá, csak egyik nap elgondolkoztam ezen

2017. márc. 24. 17:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm 18-as, ment a zöld kéz
2017. márc. 24. 19:10
 22/30 anonim ***** válasza:
29%

Most nezegettem natural versenyeket, vicc ahogy kineznek, de biztos nem igy latnam, ha soha nem lattal volna koxos fizikumot. A koxos fizikumok utan akarva-akaratlanul is szarnak latjuk a natural format, es maximum, mint teljesitmenyt ismerjuk el.

Teljesen beleivodott a sportokba a kox.

2017. márc. 24. 19:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Több tesztoszteronnal sokkal könyebb izmosodni de a szőrzet növekedés nem csupán teztoszteron függvénye. Súlyzós edzés,hús fogyasztás stb is eredményezhet némi tesztó növekedést. Tehát ha szőrzet növekedés a több tesztoszteron miatt van akkor igen,jelentős előny is lehet.

OFF: Cortez-nek teljesen igaza van,naturálban nincs nagy tömeg. Ez van,ennek kéne normálisnak lennie.

2017. márc. 24. 19:58
 24/30 anonim ***** válasza:

OFF:

Szerintem a Jeff Seid féle kamunaturálok miatt van az, hogy az igaziakat sokkal kissebbnek látják az emberek(és elhiszik, hogy nagyon nagy akaraterővel, meg ultra motivációval ők lehetnek a naturál Coleman). Plusz az a 80-85 kiló naturálba egy olyan szárazság amit egy koxos hetekig bír tartani, míg a naturál max fél napig. BTW, a lábak mellett a vállak és a csuklya is láthatóan elmaradottabb naturálba.

2017. márc. 24. 22:00
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy próbát szerintem megér, kérdező! :)
2017. márc. 25. 10:31
 26/30 anonim válasza:

Nem, a szőrösödés is genetika függő, pl a déli nők szőrösebbek, de az izomzatuk kb ugyanaz, mint bármely más népeké.

Vagy nézd meg a feketéket, ők aztán nem szőrösek, de az izomzat az pikkpakk meglesz nőknél is. (ezért főleg a néger nők tudnak borzalmasan elhízni)

2017. márc. 26. 04:06
 27/30 A kérdező kommentje:

26, igazad van!

De edzem keményen és remélem nyárra a világon a legszebb lesz az alakom!! :)

2017. márc. 26. 16:05
 28/30 anonim ***** válasza:
hosszabbra tervezz ne csak nyárra. Bár addig is tudsz fejlődni.
2017. márc. 27. 01:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Én is jóval szőrösebb vagyok az átlagnál, de izmos is. Rendszeresen sportolok, tehát azért van izmom. A lábam izmos főleg és viszonylag könnyen izmos lett, míg más edzőtársamé nehezen izmosodik. Hogy ennek van e köze a szőrösséghez azt nem tudom, de nálam ez a helyzet.
2017. márc. 27. 07:11
 30/30 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkoztam. Én nagyon szőrös vagyok,már-már férfiasan,viszont a testem is elég férfias,alapból is izmos. Ha fejleszteném, biztosan könnyen lehetnél még izmosabb, viszont eszemben sincs.
2017. dec. 22. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!