Ha egy lány szőrösebb, akkor könnyebben tud izmosodni? (Kifejtésem lent)
Ugye a nőkben is van tesztoszteron, csak kevesebb
A férfiak a tesztoszteron segítségével szőrösebbek és izmosabbak.
Akkor következtethetek arra, hogy a szőrösebb (több tesztoszteronnal rendelkező) lányok könnyebben izmosodnak?
Vagy a feltevésem nagy butaság? Nem értek hozzá, csak egyik nap elgondolkoztam ezen
Most nezegettem natural versenyeket, vicc ahogy kineznek, de biztos nem igy latnam, ha soha nem lattal volna koxos fizikumot. A koxos fizikumok utan akarva-akaratlanul is szarnak latjuk a natural format, es maximum, mint teljesitmenyt ismerjuk el.
Teljesen beleivodott a sportokba a kox.
Több tesztoszteronnal sokkal könyebb izmosodni de a szőrzet növekedés nem csupán teztoszteron függvénye. Súlyzós edzés,hús fogyasztás stb is eredményezhet némi tesztó növekedést. Tehát ha szőrzet növekedés a több tesztoszteron miatt van akkor igen,jelentős előny is lehet.
OFF: Cortez-nek teljesen igaza van,naturálban nincs nagy tömeg. Ez van,ennek kéne normálisnak lennie.
OFF:
Szerintem a Jeff Seid féle kamunaturálok miatt van az, hogy az igaziakat sokkal kissebbnek látják az emberek(és elhiszik, hogy nagyon nagy akaraterővel, meg ultra motivációval ők lehetnek a naturál Coleman). Plusz az a 80-85 kiló naturálba egy olyan szárazság amit egy koxos hetekig bír tartani, míg a naturál max fél napig. BTW, a lábak mellett a vállak és a csuklya is láthatóan elmaradottabb naturálba.
Nem, a szőrösödés is genetika függő, pl a déli nők szőrösebbek, de az izomzatuk kb ugyanaz, mint bármely más népeké.
Vagy nézd meg a feketéket, ők aztán nem szőrösek, de az izomzat az pikkpakk meglesz nőknél is. (ezért főleg a néger nők tudnak borzalmasan elhízni)
26, igazad van!
De edzem keményen és remélem nyárra a világon a legszebb lesz az alakom!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!