Ha egy lány szőrösebb, akkor könnyebben tud izmosodni? (Kifejtésem lent)
Ugye a nőkben is van tesztoszteron, csak kevesebb
A férfiak a tesztoszteron segítségével szőrösebbek és izmosabbak.
Akkor következtethetek arra, hogy a szőrösebb (több tesztoszteronnal rendelkező) lányok könnyebben izmosodnak?
Vagy a feltevésem nagy butaság? Nem értek hozzá, csak egyik nap elgondolkoztam ezen
Szia! Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de elképzelhető. Én is szőrösebb vagyok az átlagnál, az alkaromon tizenéves korom óta 10 cm szőr van, illetve lenne, ha nem gyantáztatnám rendszeresen, a lábszáramról és combomról nem is beszélve.
A sport: Kb. 15 éve úszom, és 10 éve kirándulok/kirándulgatok, és kerékpározom. Az utóbbi egy évben, kezdtem el nagyon "durván" túrázni, ami nálam a hegymeneten jelenti, heti 2x3 alkalommal. Kettő kisebb 200-300 m szintemelkedő és 1 nagyobb, 500-600-1000m. Plusz a heti 2x úszás + reggelente kerékpárral munkába. Ilyen vádlim, fenekem és combizmom még soha életemben nem volt, (legalább 20 kg-ot fogytam.) A húst előtte nem szerettem, de most már kívánom, rendszeresen eszek, de azért nem azon élek és fehérjét sem pumpálok pluszba magamba. Szóval, ha mozgással is párosul szerintem lehet benne valami.
N43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!