17 cm (6,7 hüvelyk) kerületű csukló 15 évesen kicsinek számít?
Figyelt kérdés
A két évvel fiatalabb nádszálvékony öcsémnek is 18-as. Az én esetemben ez fog még nőni? Tudom, hogy genetikától függ, édesapámé sokkal nagyobb és édesanyámé is kicsivel. Tudom-e ezt a méretet valamilyen edzésmódszerrel/táplálkozással/életmódbeli változtatással pozitív irányba hacsak minimálisan is, de változtatni?
15/f-hobbi testépítő
2017. márc. 19. 10:36
1/4 anonim válasza:
Testépítés szempontjából a véknyabb a jobb, Frank Zane-nek is 16,5-17 centis csuklója volt, nézzél rá. Rosszabb összképet ad, ha vastag a csukló, kisebbnek tűnik a többi testrész.
De, ha "vastagítani" szeretnéd, akkor hízzál be és zsírosan vastagabb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Viszont a csuklóméret befolyásolja a maximális kar kerületet nem? Vagy ez csak egy mítosz, mint a három testalkattípus?
2017. márc. 19. 12:19
3/4 anonim válasza:
Nekem a f..szom akkora. Amúgy tuti hülyeség ez hogy befolyásolja :)
4/4 A kérdező kommentje:
Arnoldnak 7,5 hüvelyk volt...mármint a csuklója xd.Széles vállam van keskeny csípő, definiált izmaim, annyi, hogy a kar vastagságát találom egy kicsit aránytalannak. De még növésben vagyok és egyébként is kezdő, gondolom ez a normál.
2017. márc. 19. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!