Nem tudom visszahajlítani a csuklóm teljesen 90 fokban, hogyan lehet ezen javítani?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag simán vissza tudom hajlítani 90 fokban ha a másik kezemmel picit rásegítek, vagy a falnak nyomom a kezemet(fájdalom és feszülés nélkül), viszont ha segítség nélkül próbálom, aligha sikerül 20-25 fokban hátrahajlítanom.
Kép: [link]
Ez milyen probléma lehet? Mit tehetnék amivel javíthatnék ezen?
2017. márc. 5. 01:15
1/3 anonim válasza:
Néha nekem is ilyen a jobb kezem, fáj is, ha megprobálom hajlítani olyankor, kiváncsi vagyok a válaszokra :D
2/3 anonim válasza:
Szia. Mindig is ilyen volt? Ha nem lehet az ízületed vagy az izmos van megkemenyedve egy rossz mozdulattol, bár akkor fájna, ha neki nyomnad így a falnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia, igen mindig is ilyen volt, csak igazából mostanában tűnt fel, egyáltalán nem jár fájdalommal a falnál
2017. márc. 18. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!