Kinyújtva kinek hány cm a bicepsze? Test mellett kinyújtva.
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 19:44
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy hogy test mellett ki van nyújtva és nem ér neki az oldalamnak.
2017. márc. 15. 20:01
4/9 anonim válasza:
Bicepszet? Hosszát? Vagy mit? Csak én nem értem?
5/9 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy méred le,hanem hogy ki fass izgul arra, kinek mekkora a bicepsze?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Engem érdekelt volna mert azt olvastam hogy Arnoldnak 47cm volt.Amúgy nincs semmi bajom.
2017. márc. 15. 20:44
7/9 anonim válasza:
Bicepsze biztos nem volt annyi, a felkarja meg nagyobb volt, mint 47cm. Bicepszet külön nem mérünk. Nem értem, hogy kinyújtva mi értelme mérni BICEPSZET(???), ha még lehetne is mérni..
8/9 anonim válasza:
antropometria aránymegállapításnál szokták mérni a laza felkart,de akkor sem kinyújtva,hanem lazán lógatva.
és ebben az állapotban egy arányos felépítésnél megegyezik a mérete a feszített vádlival és a nem feszített nyak kerülettel.
9/9 A kérdező kommentje:
Elnézést,valóban a felkarra gondoltam.Tudom hogy feszítve 56cm volt a felkarja.Én arra gondoltam amit az utolsó hozzá szóló írt.
2017. márc. 16. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!