Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a csaj sose tomegelt....

Ez a csaj sose tomegelt. Megis izmos .1 evinel tobb h edz. Hogyan?

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 11. 09:41
1 2
 1/13 Zedricht ***** válasza:
Szálkásan is lehet izmosodni, csak lassan.
2017. márc. 11. 09:43
 2/13 A kérdező kommentje:
De szep lett igaz?
2017. márc. 11. 09:50
 3/13 A kérdező kommentje:
De ani tomegwl es utana szallkasit..annak nagyobb es szebb lesz az izma?
2017. márc. 11. 09:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Èn nem látok semmi különöset. Nem zabál annyit és sportol! Ennyi. Keze és a vállán semmi izom ugyan olyan mint annak akinek hasonló testalkata van csak ö mozog melette. A hasán azért látszanak a kockák picit mert diétazik gondolom.
2017. márc. 11. 10:41
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

Hat szerintem meg nqggon is mas.. nezd itt

2017. márc. 11. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez egy sportos csaj, viszonylag alacsony testzsírral ennyi. Nem hűde izmos, de egy csajnak nem is kell annak lennie, meg nem is nagyon tud.
2017. márc. 11. 11:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Hogyan?

Az a jó, hogy nőként nem számít az izmaid mérete, ezért ha normális, egészséges ételeket eszel és mellé sportolsz, akkor jó tested lesz tömegelés nélkül is. Mint neki.

Egy férfi ekkora izmokkal nullának számít, ezért nekünk szenvedni kell a tömegeléssel meg 5-10x annyi kaját kell megennünk, mint ezeknek a dögös hölgyeknek.

2017. márc. 11. 11:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Aham... de akkor minek mondjak h eloszor tomegelni kell .. s aztan szallkasitani..mert ha nem, akkor az izom nem nol stb
2017. márc. 11. 11:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Az izomépítéshez nem kezdőként tömegelni kell, ez van. Honnan tudod, hogy soha nem evett kalóriapluszban (nem tömegelt)?

#7: Nem, elég kevés fickónak kell 6-8 ezer kcalt enni... Az már negatív lenne, de ha nekem azt mondod, hogy duplaannyit kell enned, mint nekem, akkor inkább erősen irigyellek. Na jó, nem, senki nem akadályoz meg abban,m hogy nekem is 4000 kcal fölötti kalóriaigényem legyen, aktivitás kérdése. De azt nem lehet eldönteni, kinek jobb, van itt pro és kontra érv bőven... De ez nem is fontos. Úgyis egyedi esetek vagyunk.

Amúgy a csajnak elég ványadt karja van, valóban. Nem jó az összhatás szerintem.

2017. márc. 11. 11:29
 10/13 A kérdező kommentje:
O maga irta h mindig dietazott.. es sose tomegelt. Mindig a feherje bevitelre fektette a hangsulyt.
2017. márc. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!