Ez a csaj sose tomegelt. Megis izmos .1 evinel tobb h edz. Hogyan?
Hogyan?
Az a jó, hogy nőként nem számít az izmaid mérete, ezért ha normális, egészséges ételeket eszel és mellé sportolsz, akkor jó tested lesz tömegelés nélkül is. Mint neki.
Egy férfi ekkora izmokkal nullának számít, ezért nekünk szenvedni kell a tömegeléssel meg 5-10x annyi kaját kell megennünk, mint ezeknek a dögös hölgyeknek.
Az izomépítéshez nem kezdőként tömegelni kell, ez van. Honnan tudod, hogy soha nem evett kalóriapluszban (nem tömegelt)?
#7: Nem, elég kevés fickónak kell 6-8 ezer kcalt enni... Az már negatív lenne, de ha nekem azt mondod, hogy duplaannyit kell enned, mint nekem, akkor inkább erősen irigyellek. Na jó, nem, senki nem akadályoz meg abban,m hogy nekem is 4000 kcal fölötti kalóriaigényem legyen, aktivitás kérdése. De azt nem lehet eldönteni, kinek jobb, van itt pro és kontra érv bőven... De ez nem is fontos. Úgyis egyedi esetek vagyunk.
Amúgy a csajnak elég ványadt karja van, valóban. Nem jó az összhatás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!