Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek bedőlne ez a sport?

Szerintetek bedőlne ez a sport?

Figyelt kérdés

Ha elindulna egy masszív kampány - nyilván nem fog, ez most fikció - amelyben a komoly táplálékkiegészítő cégek csak natural fizikumokkal reklámoznák a termékeiket és cuccos nőket és férfiakat senki nem jelentetne meg reklámarcként?

Mennyi idő alatt néptelenednének el az edzőtermek és dőlnének be a tápkieg cégek, ha az edzeni járók felfognák, hogy mit is lehet kivételes genetikával, egy egész élet feláldozásával elérni naturalon? :D

2017. márc. 10. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem előreláthatatlan hogy mi történne, annyi mindenre hatással lenne az ha a tápkiegcégek bedőlnének, hogy kb lehetetlen megjósolni, bár a fikciókra én is kiváncsi vagyok :'d ki mit gondol

szerintem aki ugyanúgy profi akar lenni, arra nincs hatással ha megvannak az anyagiak, csak az amatőr hobbistákra, akik nincsenek tisztában a naturál határokkal

2017. márc. 10. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerek személyesen natural tetépítőket, akiknek egy gyakorikérdésekező 15 éves agyi szinten lévő kisfiú sem hinné el, hogy naturalok... innentől kezdve a kérdésedet is butaságnak tartom.
2017. márc. 10. 11:33
 3/7 A kérdező kommentje:

30 vagyok és engem is cuccosnak tartanak, de messze nem nézek ki úgy, amilyen a legtöbb ember álma. Főleg akkor nem, amikor elmondom, hogy ehhez mit kell tenni és mit kell abbahagyni.

A legtöbben elérhetetlen fizikumért izgulnak minden nap a tükör előtt...és ezt rettenet károsnak tartom sport szempontjából. Ezért elfantáziáltam egy kicsit ;)

2017. márc. 10. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem sport, de bedőlne.
2017. márc. 10. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Már mért ne lenne sport?
2017. márc. 10. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Tizenévesek hobbi szinten gyógyszereket szednek. Ilyen "sport" nincs még egy a világon. Olyan mintha ha én körbefutnám heti kétszer a Margit-szigetet és ehhez dopping gyógyszereket szednék.

Gáspár Győzőnek csinálnak egy kategóriát, amiben egyedül el tud indulni. Fel megy a színpadra, lepózol, majd kihirdetik, hogy ő lett az első.

Bikini modellek pajzsmirigy hormont szednek, hogy ne kelljen olyan keményen diétázni.

Cedric Mcmillan színpadon, kamerák előtt megpakolja Arnold Schwarzenegger-t hátulról, a második legjelentősebb versenyen.

Kai Greene graipfruit-val a farkán pózol.

Nem akarom tovább folytatni...

2017. márc. 11. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Tehát ledzólsz egy sportot néhány debil miatt... gratulálok...
2017. márc. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!