Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha tömegnövelőböl nem birok...

Ha tömegnövelőböl nem birok meginni annyit amennyit kene mert mindig marad benne egy keves (de ha tovabb iszom hanyok) akkor nem is szamit az se amit megittam?

Figyelt kérdés

Szoval akkor vagy igyam meg mindent

Vagy inkabb semmit.? Mert ha marad egy keves semmi ertelme nem volt h eddig ittam amennyit tudtam..?

Remelem ertitek😐

2017. febr. 28. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Ha fél adag kaját eszel, akkor ettél, vagy nem ettél? Ettél, csak fele annyit. Célszerű a tömegnövelőből annyit bekeverni, amit meg is iszol, így nem pazarolsz. De az is tökéletesen megfelelő, ha a tömegnővelővel egyenértékű tápanyagot beviszel az étkezéseiddel. Ez nem csodaszer, szimpla táp azoknak, akik nem tudnak rendesen enni.
2017. febr. 28. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy nem tudod mire van kitalálva! Ha három részletben iszod meg, akkor sincs semmi. Van benne fehérje, szénhidrát meg talán zsír is (nem tudom pontosan mert sosem ittam ilyen cukros szemetet) a kajádhoz be tudod lőni, hogy mennyire van szüksèged egy nap belőle.
2017. márc. 1. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!