Kreatin kérdés?
Egyáltalán tudod hogyan kell szedni?
Az a súlyos alapján van megszabva hogy mennyit kell egy nap
És persze attól függ hogy kuraszeruen e csinálod vagy nem
Most te melyiket csinalod?Hány kg vagy?
Viszont ha már fél éve tolod, akkor ideje lenne tartani egy kis kihagyást, ami legalább 1-2 hónap kellene legyen, különben 2 hónap szedés után már csökken a hatása. Ennyi idő után már túl sokat nem segít mert hozzá szoktál.
Próbáld meg, hagyj ki két hónapot és utána ha újra kezded a szedését majd figyeld meg, mekkora elemi erővel és kitartással tudod csinálni amit korábban már kicsit soknak éreztél. Tudom, mert használom és sokszor én se nagyon akarom abbahagyni, de amikor már tavasztól kezdve szedtem és ősz környékén már úgy éreztem, semmit nem segít, akkor kihagytam kb egy hónapot, és amikor újra kezdtem szedni, akkor három nap után már hihetetlenül jó lett a kitatásom, az állóképességem tőle. Már inkább megtartom a kihagyásokat, különben a végén már semmi hatását nem érzek. Igaz, szedek mellé HMB-t és citrullin malátot is. Azok is sokat hoznak pluszban.
Kerékpározáshoz használom és a folyamatos szedéskor egy idő múlva csökkentek a szokásos, kedvenc lassan de folymatos emelkedős útvonalamon a távok, amit meg tudtam könnyen tenni. Aztán kihagytam a kreatint egy hónapra és amikor megint elkezdtem, akkor jóval hosszabb úton viszonylag könnyedén nyomtam, a szokásos távon túl még feltekertem egy terep úton a Prédikálószék felé, ott tovább a rövid meredekhez, ahol igaz tolni kellett mert az már durva, de egyébként soha nem ment olyan könnyen mint amikor újra kezdtem a kreatint. Ez minden kihagyás utáni újra kezdésnél így van.
Azt is megfigyeltem, amikor többet veszek be a kreatinból egymás után többször, akkor mindenem feszül és még a melkkasom is egészen felfúvódik még a levegő vétel is olyan mint ha szorítaná valami felfújt lufi belülről. Olyankor kicsit kihagyom, de ha úgy indulok el akkor út közben lemegy az a felduzzadt test érzés. Azért nem szedem mindig a maximumot, mert a sok az már ilyen kelmetlen mellékhatást okoz nálam. Amikor már kicsit érzem, hogy feszülök mint a felfújt lufi, akkr csökkentem vagy kihagyom a kreatint egy napra, esetleg csak a töredékét veszem be a max megengedettnek, csak egy kisebb fenntartó adagot, kb 20%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!