Miért halt meg Zyzz?
Figyelt kérdés
Sok testépítő 1000x több adagot nyomnak 1000x több fajtából. Számomra ez érthetetlen. Egy Jay Cutler, Ronnie Coleman, vagy bárki noname is sokkal többet nyomnak. Most egy Zyzz nem is volt nagy formája, de azért még is esztétikus és jó. Valós lenne a szívbetegsége? Áh, én nagyon sajnálom a srácot biztos nagy jövő állt előtte pedig... Rip Zyzz2017. febr. 19. 13:22
11/15 anonim 

válasza:

A gyerekkori legjobb barátom ugyan amiatt a szívrendellenesség miatt halt meg 26 évesen, pedig ő pont semmi olyasmit nem csinált mint Zyzz, a két szívkamra között volt egy rés...
Én meg orrba szájba toltam mindent, mégis itt vagyok 35 évesen makk egészségesen...
12/15 anonim 

válasza:

Ki volt az a legjobb barát ? Babo tudtomban él és virul.
13/15 anonim 

válasza:

Simán befutott volna,eleve ott van jeff seid is,noha neki jobb a genetikája,de értitek.
Karrier szempontjából már fotózásokra hívták,tv műsorban vagy miben is szerepelt.
És igaz,a semmiből "lett valaki" ,pedig nem ez volt a célja.Szóval összejött neki,de a legszarabb pillanatban meghalt,épp amikor kezdett befutni,ezért is ismerik ilyen sokan.Amúgy meg szerintem elég jó volt a forma,buli kox drog pia kombóhoz képest.
Mégiscsak 100kg volt 187cm-hez
14/15 anonim 

válasza:

Utolsónak igaza van.Pumped gabo féle "karrierre" kell gondolni.
15/15 anonim 

válasza:

Èn úgy tudom, úgy halt meg, hogy edzès aztán doppingolás után elment a szaunába, ahol szívrohamot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!