Miért halt meg Zyzz?

Ahogy Swarci sem tagadta soha...
És igen született szívbetegsége volt, nem pedig szívelégtelensége... de kb 2 perc megtalálni google-n...

Egyébként szép kis közösséget harácsolt össze magának.Amolyan celeb féleség lett.Halála előtt még saját protein márkája volt ruházat stb.A "vga kamerás" live adásai több ezren nézték.Ha nem lett volna hülye tudott volna még pénzt csinálni a karakteréből.De hülye volt.
Nyomokban Pumped gabot tudom hasonlítani hozzá.

Én azt nem értem meg, faxnak kell leszólni folyamatosan? Oké nem volt akkora állat mint Coleman... de valószínűleg célja sem volt, hogy olyan legyen... egy fiatal volt, aki élvezte az életét... azt csinálta, amire minden fiatal vágyik... és ehhez hírnevet is kapott... mindezt úgy, hogy szó szerint a semmiből jött... egy szerencsétlen betegség miatt halt meg... ti hogy éreznétek, ha most meghalnátok és holnaptól a fél világ azt híresztelné, hogy jah a kis bu£i szarul csinállta...
Nem szimpatikus? Oké akkor a faxnak kell válaszolni minden Zyzzes kérdésre?

a kérdező mondta hogy nagy jövő állt előtte, én csak arra cáfoltam rá, azért emlitettem pl Colemant
mondhatni lassú öngyilkosságot követett el miközben nagyon jól érezte magát, mint mondtam élhetett volna tovább ha nem csinálja a fszágait, persze ha ő igy akart élni, szive joga... ez nem személyes amit én irtam, pusztán a halál okát mondtuk itt, ami a kérdés is volt...
vagy egy ilyen kérdésre mit vársz? gyászoló emberek tömkelegét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!