Mézet hasznalhatok édesítésre?
Figyelt kérdés
pl a turot nem tudom megenni pusztan es hogy abban tennék egy kis mézet2017. febr. 15. 18:53
1/9 anonim válasza:
Nagy a szénhidráttartalma és sok boltban kapható mézet cukroznak. Használj inkább folyékony édesítőt, de a legjobb és legfinomabb a túró + natúr joghurt + fehérje(por). Így megtudod enni és még sem ettél haszontalan táplálékot.
2/9 Szergej55 válasza:
Használj amit akarsz, ez az utolsó dolog legyen, amin görcsölsz.
3/9 anonim válasza:
Igen, használhatsz. Inkább azt, mint kristálycukrot. Nem kell hányásízű szintetikus édesítőket sem inni, napi pár kiskanál méz nem borítja fel a makrókat.
4/9 A kérdező kommentje:
napi szinten nem is ennék
esetleg heti 3x vagy csak 2x
epp h ne legyen íztelen a turo
2017. febr. 15. 20:55
5/9 anonim válasza:
én használak 10-20-30g-ot napi szinten mondjuk rokonom méhész úgyhogy tuti jót kapok :D
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy a boltban ami van az cukrozott :D de hát heti pár kanal nem okoz gondot
Úgyis van 2-3nap olyan napom amikor több szénhidrátot eszek
2017. febr. 16. 07:02
7/9 anonim válasza:
Heti pár kanál akár kristálycukor is lehet, nem oszt, nem szoroz.
8/9 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha raksz bele a túróba egy adag fehérjét, vizet és leturmixolod, aztán letolod a torkodon. Mindig így csinálom, 5 perc alatt kész és meg is ettem, vagyis ittam.
9/9 anonim válasza:
Vegan vagyok így nem használok mézet... ellenben havi 2kg kristálycukrot lazán elnyomatok... mégis 15-16%tzsm van ami nagyon nem is gyarapodik tömegnövelés ellenére sem... 186 85kg...
És ez nem azért van mert csoda genetikám lenne... nem is azért mert nehezen zsírosodok... pont ellenkezőleg...
Pusztán azért van, mert odafigyelek a rohadt makrókra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!