Ha nincs penzem konditeremre, gumiszalagra és húzódzkodó rúdra ne is kezdjek edzeni?
Szerintem konditerem és költségek nélkül is tudsz edzeni. Ha mozgáshiányom van akkor apám példáját követem, vagyis például a falusi szülői háznál találok tennivalót és közben minden testrészemet igyekszem megmozgatni.
Vagy a sorkatonaságnál sem volt konditerem, legalábbis ahol én voltam. Aki erősíteni akart, mégis megtette. Sőt még birkóztunk is, és egy fillérbe sem került.
eszközök nélkül is lehet variálni.
pl hátra-
https://www.youtube.com/watch?v=wR9v_cmR8sI
Valószínű nem akarok....egyértelmű h nem akarok mert nincs 1000ft-om se a hó végére...
Súlyzót sikerült szereznem egyik ismim adta, az edzést elkezdtem 2 hete, csak a hátamra nem tudtam semmi, az evezésen (?) kívül
azt olvastam valahol hogy kell a felhúzás is.
Akkor ha elég az evezés folytatom ezzel...
Ezt hogy gondolod, NULLA értelme van szerinted súlyzóval és saját testsúllyal edzeni? Ha nincsen meg minden eszközöd, akkor inkább nem csinálsz semmit? Edzeni mindenképpen jó, tedd meg, amit tudsz.
Az evezés OK, máris edzel hátra. Már ha elég a súly hozzá, 2 kicsi súlyzóval ugyebár nem sokat érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!