Van itt olyan lány, aki súlyzós edzést végez és szilikon cicije van?
Kedves 1-es
Ez kb olyan mintha edzés miatt kisebb lenne a farkad
Hát nem tudom milyen érzés lenne
De nekünk csajoknak elég szar hogy jól akarunk kinézni de a mellunk meg eltűnik,azért tesznek sokan szilikon tok
Igaz h a fogása nem a legjobb de ha ésszel csináltat az ember akkor jól mutat és nem hát annyira műnek
Nem kell túlzásokba esni a méretekkel és kész
Sajna nem tudok segíteni a kérdésben, de gondoltam, kicsit javítom a színvonalat a hozzáállásban. Azzal együtt, hogy nekem sosem lesz szilikonmellem. Nem mind borzalmasan mű és igenis simán el tudom képzelni, hogy valakinek akár komoly lelki problémákat okoz a mellének a kinézete. Ez egy fontos rész, akármit is vágunk le a belsőről és a természetességről. Van, aki természetes marad, nem zavarja a lógó vagy megkisebbedett mell és sminket sem hord soha, van, aki kihasználja a lehetőségeket. Ne ítéljünk már el valaki emiatt, joga van hozzá s szerintem mindenki, aki beszól, az nagyságrendekkel rosszabb dolgokat is elkövetett már az életben. Mint kb. mindenki. Bár relatív, hogy mi a rossz, az igaz.
Teljesen OK terhesen edzeni. Nyilván megvan a határ, gondolom, a kérdező sem 150 kilót nyomott ki. Edzeni várandósan sokkal jobb, mint feküdni végig, nem irigylem, aki ilyenek után szül, nehéz lehet, sajna van, aki veszélyeztetett. De egy egészséges ember persze, hogy edz, a várandósság nem betegség, mozogni pedig mindig kell s egy nem túl kemény edzéssel nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!