Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki súlyzós edzést végez és szilikon cicije van?

Figyelt kérdés
Mikor álltatok vissza edzeni, mikor ment már minden úgy, mint műtét előtt ? Tudom, hogy 6-8 hetet várni kell műtét után, bár én most azt érzem ez nekem kevés lesz ez az időszak ....
2017. febr. 11. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Azzal most jobb vagy, hogy magadba tettél egy műanyagot?
2017. febr. 11. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 1-es

Ez kb olyan mintha edzés miatt kisebb lenne a farkad

Hát nem tudom milyen érzés lenne

De nekünk csajoknak elég szar hogy jól akarunk kinézni de a mellunk meg eltűnik,azért tesznek sokan szilikon tok

Igaz h a fogása nem a legjobb de ha ésszel csináltat az ember akkor jól mutat és nem hát annyira műnek

Nem kell túlzásokba esni a méretekkel és kész

2017. febr. 11. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
ne aggódj a nyugodtan visszamehetsz a szilikonos csajok 99%-a úgyis csak a legújabb tavaszi/nyári NIKE melegítőjét viszi a terembe megsétáltatni a barinővel, és inni egy turmixot.
2017. febr. 11. 14:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek....azt hozzà tennèm, bàr nem gondoltam, hogy ennyire gyülölködö ès èrtetlen mindenki, hogy kèt gyerek utàn 29 èvesen csinàltattam meg öket, az, hogy mièrt...nem a nagyobb mèretekre vàgyom ès azèrt ...esztètikai okok miatt. No de mindegy is! Èn terhessèg alatt is edzettem, azèrt is megszóltak...hozzà teszem hímnemüek a terembe!
2017. febr. 11. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát elég nagy agyalagyult lehetsz ha terhesség alatt edzettel. Neked nem gyerek kéne hanem pszichológus. Nagy az Isten állatkertje!
2017. febr. 11. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Ezen én is meglepődöm hogy mennyi paraszt van. Abszolút igazad van kedves kérdező ezen a téren.
2017. febr. 11. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, a terhessèg nem betegsèg, mièrt us ne lehetne edzeni? Ja bocsi, ezek szerint mosni , fözni takarítani, de mèg dolgozni sem szabad! Na èn ilyen nejet kívànok neked! Le is zàrtam a tèmàt, most màr megèrtem a règi fórumosok mièrt lèptek le innen!
2017. febr. 11. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Barátnőm 2 hét után lement egy könnyű lábedzésre. Felsőtesttel még várni érdemes. Mekkora súlyokkal dolgozol?
2017. febr. 11. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Mindig megbotránkozom hogy mennyi ordenáré nagy paraszt van itt. Azt kérdezte hogy mennyit várjon a műtét után, mielőtt elmenne edzeni, nem a személyes véleményeteket a szilikonmellről...
2017. febr. 11. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajna nem tudok segíteni a kérdésben, de gondoltam, kicsit javítom a színvonalat a hozzáállásban. Azzal együtt, hogy nekem sosem lesz szilikonmellem. Nem mind borzalmasan mű és igenis simán el tudom képzelni, hogy valakinek akár komoly lelki problémákat okoz a mellének a kinézete. Ez egy fontos rész, akármit is vágunk le a belsőről és a természetességről. Van, aki természetes marad, nem zavarja a lógó vagy megkisebbedett mell és sminket sem hord soha, van, aki kihasználja a lehetőségeket. Ne ítéljünk már el valaki emiatt, joga van hozzá s szerintem mindenki, aki beszól, az nagyságrendekkel rosszabb dolgokat is elkövetett már az életben. Mint kb. mindenki. Bár relatív, hogy mi a rossz, az igaz.

Teljesen OK terhesen edzeni. Nyilván megvan a határ, gondolom, a kérdező sem 150 kilót nyomott ki. Edzeni várandósan sokkal jobb, mint feküdni végig, nem irigylem, aki ilyenek után szül, nehéz lehet, sajna van, aki veszélyeztetett. De egy egészséges ember persze, hogy edz, a várandósság nem betegség, mozogni pedig mindig kell s egy nem túl kemény edzéssel nincs baj.

2017. febr. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!