Miért van az hogy valamikor hat a pörgető valamikor meg nem?
Figyelt kérdés
Ugyanarról a pörgetőről beszélünk, ami valamikor még fél adaggal is hozza az elvárt hatást, valamikor meg még két adaggal se. Mi lehet az oka?2017. febr. 10. 19:14
1/4 anonim válasza:
Milyen pörgetöt használsz? A kofeinen alapulóval én is így voltam regen. Most hogy olyat szedek amibe persze van koffein, de a hangsúly a béta-alanin,l-karnitin,citrulin-malát,ginseng stb-in van így minden edzésen kb ugyanúgy adja.
2/4 anonim válasza:
Nevezetesen Thor-t használok most és elég ütős cucc nézd meg mik vannak benne. Ha elfogy Napalm-ot próbálom majd ki. Ahogy hallottam nagyon bivaly az is. Előző voltam.
3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg Nitrox Therapyt és Supernovát tolok, de akkor lehet kipróbálom azokat amiket te használsz! :)
2017. febr. 11. 12:47
4/4 anonim válasza:
Nitroxot használtam, nekem nagyon nem jött be alig hatott vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!