Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés előtti "pörgető". Mentő...

Edzés előtti "pörgető". Mentő nem fog elvinni? :D

Figyelt kérdés

78 kiló vagyok haver 90, nem ittunk még edzés előtti pörgetőt. Lehet-e baj abból, hogy ha egyből kipróbáljuk ezt a kombót?:

-fejenként: 2 hot blood, 5g kreatin, 10g l-glutamin, 3g báta-alanin, 1g c-vitamin

Csak kiváncsiak vagyunk, hogy milyen így egy edzés(de azért nem lábazásnál akarjuk kipróbálni:D)

2015. jún. 30. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem lessz baj, ennyit mas is betol egyszerre, elso alkalommal fogjatok erezni rendesen.
2015. jún. 30. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán rosszul lehetsz tőle, 2 adagban van 600mg koffein.
2015. jún. 30. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem szoktam pörgetőt venni, de termékmintában már kaptam. Arra az volt írva, hogy fél adaggal kezdjünk. Miután a féltől nem éreztem semmit, bedobtam a másik felét. Az edzés második felében már kényszeresen pofáztam és szédültem. A végén már nem mertem nagy súlyokkal dolgozni, mert féltem, hogy rosszul leszek.

Ezt csak azért írtam le, mert nem biztos, hogy a hot bloodból egyből 2 adagot be kéne verni. A többiből nem lehet probléma, de én inkább egy adaggal indítanék, és ha nem lenne elég, akkor a legközelebbi edzésen próbálnám ki kettővel.

2015. jún. 30. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ha érzékeny vagy a koffeinre, akkor már fél adagot is bőven megérzel, 600mg koffein már bőven a veszélyes kategória... még ha kísérleteznék is ilyennel, de nem tezem, mert nem vagyok hülye... akkor sem nyáron tenném a kánikulában... kitágulnak az ereid, leesik a vérnyomásod, izzadsz, esetlegesen több folyadékot vesztesz a kelleténél besűrűsödik a véred, tovább esik a vérnyomásod, de mivel a kitágult erek miatt több oxigént kapnak az izmaid, mint alapban, lehet észre sem veszed, csak az utolsó pillanatban... szerinted, mitől van tele nyáron mindig a média a hirtelen szívmegállásos sportolókkal... nagy mázlid van, ha baj van és még kell mentőnek jönnie...
2015. jún. 30. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Én csak egy adag hot blood-ot vettem be, de azt hittem a mentő visz el :D
2015. jún. 30. 22:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket.

Igazából már én is kaptam ilyen fireworks termékmintát egyszer de nem éreztem semmit. De akkor inkább csak maradunk a másfél adagnál szerintem, köszi mégegyszer a válaszokat:D

2015. jún. 30. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
600mg koffein meg is ölhet ha egyáltalán nem vagy hozzá szokva, eleve semmi értelme. (kb. 6 rendes kávé egyszerre)
2015. jún. 30. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mázlid van akkor csak megfájdul a fejed ennyi koffeintől.
2015. júl. 1. 07:43
 9/10 anonim ***** válasza:
de miert nem kezdesz egy adag hot bloodal? Nem ettol leszel kemeny hogy egybol 2 megy.
2015. júl. 1. 10:14
 10/10 A kérdező kommentje:

okes akkor jolesz az egy

ezekszerint itt se jobb a tobb

2015. júl. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!