Edzés előtti "pörgető". Mentő nem fog elvinni? :D
78 kiló vagyok haver 90, nem ittunk még edzés előtti pörgetőt. Lehet-e baj abból, hogy ha egyből kipróbáljuk ezt a kombót?:
-fejenként: 2 hot blood, 5g kreatin, 10g l-glutamin, 3g báta-alanin, 1g c-vitamin
Csak kiváncsiak vagyunk, hogy milyen így egy edzés(de azért nem lábazásnál akarjuk kipróbálni:D)
Nem szoktam pörgetőt venni, de termékmintában már kaptam. Arra az volt írva, hogy fél adaggal kezdjünk. Miután a féltől nem éreztem semmit, bedobtam a másik felét. Az edzés második felében már kényszeresen pofáztam és szédültem. A végén már nem mertem nagy súlyokkal dolgozni, mert féltem, hogy rosszul leszek.
Ezt csak azért írtam le, mert nem biztos, hogy a hot bloodból egyből 2 adagot be kéne verni. A többiből nem lehet probléma, de én inkább egy adaggal indítanék, és ha nem lenne elég, akkor a legközelebbi edzésen próbálnám ki kettővel.
Köszi a kommenteket.
Igazából már én is kaptam ilyen fireworks termékmintát egyszer de nem éreztem semmit. De akkor inkább csak maradunk a másfél adagnál szerintem, köszi mégegyszer a válaszokat:D
okes akkor jolesz az egy
ezekszerint itt se jobb a tobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!