Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdvüzel! 83kg vagyok heti...

Üdvüzel! 83kg vagyok heti négyszer edzek. Edzések után két kanál carnivort iszok vízzel, napi3*3 amino, edzés előtt pörgető és most kezdtem a stanát napi 40 mg, már 3 hete elkezdtem. Még több fehérje? Ha vége mehet creatin? Vagy akár már most is?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értelek, de ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztába, hogy a táplálékkiegészítőt a szteroidtól megkülönböztesd, és elhatárold, akkor minek szeded egyáltalán? De hogy ne legyek szemét aki csak oltani tud...igen, mehet közben a kreatin, viszont nem értem mire írtad azt hogy több fehérje...
2014. márc. 13. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Üdvüzel!

Végre egy normális kérdés, jó üdvözléssel! Így kell ezt!

Milyen az étrended? Ha szteroidot szedsz, akkor használd ki és legyen magas a tápanyag beviteled. Általában nem kell annyi fehérjét enni mint a naturál testépítőknél divat, mert úgysem tud annyit beépíteni a testük de te most anabolikus szteroiddal jobb hatásfokon fogsz dolgozni.

Legyen jó étrended, add meg a módját.

A Carnivore jó fehérje (marha), de lehet olcsóbban kapsz tiszta tojás proteint (caprivous kft?), az is minőségi lenne.

Tudod szedj májvédőt meg kiegészítőket a stana miatt, remélem ezeket ismered.

És pont mostanában beszélgettünk ismerőssel, hogy a testépítés eleve nem egye egészséges életmód.. hosszú éveken át ilyen életmódot folytatni értelmetlen dolog..

Viszont te gyorsabban fejlődhetsz szerrel, elérsz egy szintet amit akarsz, és utána már elég lenne szinten tartanod magad azaz visszavehetsz a tested túlhasználatából.

Ez egy nem populáris nézet persze, de szerintem nem csinálod rosszul.

Máskülönben eleve lebeszélni szoktunk mindenkit a gyógyszerekről, amúgy.

2014. márc. 14. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyit javítanék hogy a stana mellé ne szedsz anti ösztrot, meg aromatáz gátlót meg ilyeneket. Nincs értelme.A stana az nem azo kközé tartozik amik igényelnék ezt.
2014. márc. 14. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Elfogadva! Nem vagyok járatos abban milyen gyógyszer mellékhatásai ellen milyen gyógyszert illik szedni..
2014. márc. 14. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2014. márc. 15. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
dana stana jobban megdobna együtt kettő jó, lehet dana szar de szuris vinyóval adja
2014. ápr. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!