Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan vitamin, amitől...

Van olyan vitamin, amitől jobb lesz a libidóm és az erekcióm? (férfi sportolóként nem kívánom a szexet)

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Igazad van, utsó. Valóban olvastam cikket és láttam videót. Sőt, azt az istentelenséget is elkövettem, hogy utánajártam a bennük foglaltaknak, mielőtt ad acta tettem volna.

S mivel engem (a nem egészen laikust) teljes mértékben meggyőzött, merem ajánlani, ha szóba kerül ilyen, vagy hasonló kérdés. A Vater Papillát pedig nem sznobságból emlegetem, hanem mert ezen a néven könnyű utána nézni, hogy egyáltalán miről beszélek. Stimmt?

2017. febr. 9. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
De, pontosan az a bak, hogy kvára laikus vagy, csak játszod az agyad, hogy te vagy a helikopter és megtaláltad a szent grált. A kérdező problémáját pedig ezzel nem fogod megoldani.
2017. febr. 9. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Oks. Ilyen sztatoszférikus magasságokban sajnos nem tudok veled vitatkozni. Vegyük úgy, hogy igazad van.
2017. febr. 9. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező. Aludj többet és ne félj a koleszterintől. Ennyi.
2017. febr. 9. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Ne bántsátok egymást külön külön mindenkinek igaza lehet,csak mindenki a saját szemszögén keresztül látja.Valakinek ez a mondat is nyáltenger na legyünk alfák!Ha valaki már odáig eljut hogy keresi a jobb libidót az már fejben akarja a szexet és ez a jó addig fiatal!Most halt meg egy nőismerősöm 90éves szeretője, és a bácsi tegnapelőtt még a melleit csókolta!
2017. febr. 9. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Na frankón le lettem pontozva,venni fogok én is cink kiegészítőt állítólag nagyon jó van dió otthon alig eszik csak én,olajon megpirítom,sózom így sokkal jobban ízlik,enni kell tökmagot az jó.
2017. febr. 10. 04:11
 17/17 anonim válasza:
EROGEN X GÉL!Attól még jön a kedved a szexhez!Olyan kemény és hosszú lesz a farkad, hogy nem fogsz bírni magaddal!
2023. jún. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!