Van olyan vitamin, amitől jobb lesz a libidóm és az erekcióm? (férfi sportolóként nem kívánom a szexet)
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 13:36
11/17 anonim válasza:
Igazad van, utsó. Valóban olvastam cikket és láttam videót. Sőt, azt az istentelenséget is elkövettem, hogy utánajártam a bennük foglaltaknak, mielőtt ad acta tettem volna.
S mivel engem (a nem egészen laikust) teljes mértékben meggyőzött, merem ajánlani, ha szóba kerül ilyen, vagy hasonló kérdés. A Vater Papillát pedig nem sznobságból emlegetem, hanem mert ezen a néven könnyű utána nézni, hogy egyáltalán miről beszélek. Stimmt?
12/17 anonim válasza:
De, pontosan az a bak, hogy kvára laikus vagy, csak játszod az agyad, hogy te vagy a helikopter és megtaláltad a szent grált. A kérdező problémáját pedig ezzel nem fogod megoldani.
13/17 anonim válasza:
Oks. Ilyen sztatoszférikus magasságokban sajnos nem tudok veled vitatkozni. Vegyük úgy, hogy igazad van.
14/17 anonim válasza:
Kérdező. Aludj többet és ne félj a koleszterintől. Ennyi.
15/17 anonim válasza:
Ne bántsátok egymást külön külön mindenkinek igaza lehet,csak mindenki a saját szemszögén keresztül látja.Valakinek ez a mondat is nyáltenger na legyünk alfák!Ha valaki már odáig eljut hogy keresi a jobb libidót az már fejben akarja a szexet és ez a jó addig fiatal!Most halt meg egy nőismerősöm 90éves szeretője, és a bácsi tegnapelőtt még a melleit csókolta!
16/17 anonim válasza:
Na frankón le lettem pontozva,venni fogok én is cink kiegészítőt állítólag nagyon jó van dió otthon alig eszik csak én,olajon megpirítom,sózom így sokkal jobban ízlik,enni kell tökmagot az jó.
17/17 anonim válasza:
EROGEN X GÉL!Attól még jön a kedved a szexhez!Olyan kemény és hosszú lesz a farkad, hogy nem fogsz bírni magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!