Ha naturál határ előtt csináltatok tetkót akkor eltorzul?
Figyelt kérdés
még bőven van mit izmosodni, megéri az "út közben" tetkót csináltatni vagy várjam meg mig nagyjából elérem a natural határokat?2017. febr. 8. 08:57
1/5 anonim válasza:
Olyan tetkót csináltass ami nincs "egyben" és az nem torzul. Ismerosom lány és neki segítettek a minta választásánál, mert o a hasára szeretett volna.
2/5 A kérdező kommentje:
hát igazából én nem ilyen divatozásból akarok, számomra többet jelent és már előre ki van találva :) de köszi a segitséget
2017. febr. 8. 13:17
3/5 anonim válasza:
Nem dog eltorzulni 100%. Nyugodtan csináltathatsz.
5/5 anonim válasza:
Elso vagyok. Arra gondoltam, hogy a már választott mintát lehetne úgy megcsinálni. Az ismerosom o egyuttesben játszik és egy nagy gitárt szeretett volna. Ebben segitett a tetováló, hogy olyan legyen ami hízás/fogyás/terhesség esetén se torzuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!