Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha naturál határ előtt csinált...

Ha naturál határ előtt csináltatok tetkót akkor eltorzul?

Figyelt kérdés
még bőven van mit izmosodni, megéri az "út közben" tetkót csináltatni vagy várjam meg mig nagyjából elérem a natural határokat?
2017. febr. 8. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan tetkót csináltass ami nincs "egyben" és az nem torzul. Ismerosom lány és neki segítettek a minta választásánál, mert o a hasára szeretett volna.
2017. febr. 8. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
hát igazából én nem ilyen divatozásból akarok, számomra többet jelent és már előre ki van találva :) de köszi a segitséget
2017. febr. 8. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem dog eltorzulni 100%. Nyugodtan csináltathatsz.
2017. febr. 8. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fog* semmi kutya :D
2017. febr. 8. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Arra gondoltam, hogy a már választott mintát lehetne úgy megcsinálni. Az ismerosom o egyuttesben játszik és egy nagy gitárt szeretett volna. Ebben segitett a tetováló, hogy olyan legyen ami hízás/fogyás/terhesség esetén se torzuljon.
2017. febr. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!