Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjétől hányás? Én csinálok...

Fehérjétől hányás? Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

Vásároltam PurePro Whey fehérjét több ízben. Tegnap kipróbáltam edzés után egy adag vaníliásat + 30 g szőlőcukor, és bár volt egy igen mellékes mesterséges utóíze, az ég adta egy világon semmi probléma nem történt, tudtam szilárd ételt is fogyasztani utána. Edzés előtt is volt normális étkezés.

Ma reggel 9-kor viszont bekevertem egy adagot 20g nádcukorral és kreatinnal és éhgyomorra megittam, és azóta rosszul vagyok, háromszor hánytam.

Kérdésem, hogy ez a fehérje kuka lesz így, vagy én vagyok a sügér? Hozzáteszem, most kezdtem a testépítést, lehet valamit én cseszek el...

Az érdekes számomra az, hogy tegnap edzés után nem volt semmi bajom tőle, ma viszont egész délelőtt azt hittem megpusztulok.

Kérem, aki tud segítsen.

Köszönöm!

2017. febr. 3. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A kreatinnak bűnrossz íze van, ha volt hogy fehérjébe kevertem énis majdnem hánytam. Kreatint le fél deci vízzel, ráinni 3-4 deci sima vizet mert azért a kreatinnak kell a víz, de így elkerülöd az ótvar ízét viszonylag, és rá 10percre mehet a fehérje.
2017. febr. 3. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném, hogy a kreatint étkezés előtt kell nyomni, mert éhgyomorra ha nem is eszel utána, eléggé bántja az üres gyomrot.
2017. febr. 3. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:

a sima kreatinnak egyaltalan nincs is ize...

Cukor a feherjebe? Minek?

2017. febr. 3. 12:04
 4/6 A kérdező kommentje:

A kreatinnal nem szokott valóban bajom lenni.

Egy kicsit gyanakszom én is arra, hogy a reggeli éhgyomorra történő 20g cukorral megbolondítás kicsit megzavarta a dolgokat, főleg, hogy elég sz. rul is aludtam, a cucc pedig igen édes.

Tegnap viszont letoltam egy adagot edzés után 30g szőlőcukorral, kreatinnal mert utána kell a ch visszatöltés és majdnem, hogy jól is esett, bár nem egy mojito koktél az biztos... :D

Lehet még egyszer megpróbálkozok vele edzés után, bár eléggé félve ... :D

2017. febr. 3. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
hagyd a francba a szolocukrot, nulla ertelme van.
2017. febr. 3. 13:44
 6/6 eszkobaR ***** válasza:
Semmi szükséged, szőllő cukorral vissza töltened. Sőt egyáltalán nem fontos, azonnal vissza töltened, ha edzés elött már volt széndhidrátos étkezésed.
2017. febr. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!