Fehérjétől hányás? Én csinálok valamit rosszul?
Vásároltam PurePro Whey fehérjét több ízben. Tegnap kipróbáltam edzés után egy adag vaníliásat + 30 g szőlőcukor, és bár volt egy igen mellékes mesterséges utóíze, az ég adta egy világon semmi probléma nem történt, tudtam szilárd ételt is fogyasztani utána. Edzés előtt is volt normális étkezés.
Ma reggel 9-kor viszont bekevertem egy adagot 20g nádcukorral és kreatinnal és éhgyomorra megittam, és azóta rosszul vagyok, háromszor hánytam.
Kérdésem, hogy ez a fehérje kuka lesz így, vagy én vagyok a sügér? Hozzáteszem, most kezdtem a testépítést, lehet valamit én cseszek el...
Az érdekes számomra az, hogy tegnap edzés után nem volt semmi bajom tőle, ma viszont egész délelőtt azt hittem megpusztulok.
Kérem, aki tud segítsen.
Köszönöm!
a sima kreatinnak egyaltalan nincs is ize...
Cukor a feherjebe? Minek?
A kreatinnal nem szokott valóban bajom lenni.
Egy kicsit gyanakszom én is arra, hogy a reggeli éhgyomorra történő 20g cukorral megbolondítás kicsit megzavarta a dolgokat, főleg, hogy elég sz. rul is aludtam, a cucc pedig igen édes.
Tegnap viszont letoltam egy adagot edzés után 30g szőlőcukorral, kreatinnal mert utána kell a ch visszatöltés és majdnem, hogy jól is esett, bár nem egy mojito koktél az biztos... :D
Lehet még egyszer megpróbálkozok vele edzés után, bár eléggé félve ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!