Valaki segítene légyszíves?
Szia!☺ Én azt javasolnám, hogy fuss sokat, vagy ha nem is sikerul futnod, akkor a napi seta legyen meg (pl sulibol hazasetalsz, kutyat leviszed, vagy csak ugy elmesz friss levegot szivni). Emellett etkezz rendszeresen, egeszsegesen. Nem azt mondom h nem lehet bűnözni, hanem csak visszafogottan. Nem eszunk 6 felet csak eplen annyit amennyit kell. Esetleg meg tornakkal ered el ait akarsz.
A kontditerem is jo otlet persze ha van idod es energiad hozza ☺
Bevallom en is szeretnek fenekre, combra, hasra edzeni! Eddig meg nem igazan mondhatom, hogy lenne valtozas 😅 de igyekszem!
első, leirtad hogy nekem nincs változás akkor milyen alapon adsz tanácsot?:) én sem tanitgatok senkit úszni, mert én sem tudok
popsira,combra : guggolás, kb nem is kell mást csinálni rá, de kiegészitheted kitöréssel,lábtolóval, felhúzás is jó(legjobb) ha helyesen csinálod
most az a nem mindegy, hogy zsirt szeretnél leadni vagy izmot felszedni, a kettő egyszerre nem megy, ha nem vagy elég formás akkor tömegnövelő étrend, aztán ha úgy érzed elég izom van rajtad hogy lepucold a felesleget akkor mehet a szálkásitó étrend(edzeni ugyanúgy kell + még mellette heti 2-3 aerob)
neked*
estevan megyek is aludni :)
#1-est én se értem...
Guggolás az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!