Ezt a testépítő fiúk honnan tudják?
Volt egy edzőm,akinek mondtam,hogy mennyire vékony lány akarok lenni,és olyan feladatokat adjon. És tényleg hónapokig csak 3 gyakorlat ismétlődött egy-két kivétellel, amihez alig kellett eszköz. És tényleg elkezdtem vékonyodni.
Közben láttam fiúkat a teremben,akik csapatban a vékony,törékeny barátnőikkel jöttek le a terembe,akik egy kis szögdelésen kívül alig csináltak valamit, csak nézték a pasijaikat,amíg edzenek.
Na és most van egy közeli fiú barátom, aki szintén edz és neki is a vékony lányok tetszenek. Mutattam neki képeket,hogy mi tetszik,mit szeretnék. És szinte teljesen ugyanazokat a feladatokat írta ki nekem havi tervbe, mint az edző, meg amiket a többi vékony lány is csinált a pasijaik mellett.
Én nem értek a testépítéshez,hogy lehet,hogy ez a pici torna működik??
És még valami... ez a fiú barátom is tudja,hogy ennél,amit ő előírt, én többet szoktam tornázni...
Vagyis ő lecsökkenti az edzéstervemet...
Ami ha működik,akkor nem bánom.....
Ezek szerint túl aktív vagyok, és ezért nem sikerült még eddig elérni a vékony,törékeny alkatot?
A fogyáshoz kalóriadeficit kell. Nincs olyan, hogy fogyasztó edzés. Én tuti nem vékonyodtam volna tőle, mert én elég jól tudok enni, ha fogyni akarok, ha nem. Én akkor fogynék, ha sokat mozognék, a kevés evés nem opció.
S nem vagyok különleges hópihe. Az evéseden múlik a fogyásod, ebben nincs semmi érdekes.
A kis torna, bármi is van benne, legalább biztosítja, hogy nehogy véletlenül valamirevaló izmot építs, de hájasodni attól még lehet mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!